Secure Boottan yana sıkıntı olmazda TPM 2.0 kaynaklı sorun çıkaracak büyük ihtimalle. Windows 10 kurman daha sağlıklı olur.
Oynanır da o sistem Win 11 de kasmıyo mu?
w10 kurup deniycem akşam bi kardeşimize sistem yapıyorumda elimdeki fazlalıklar ile valo oynamak istiyor zaten 17 inç eski kareLCD var 1024.768 çözünürlükte oynayacak akıcı oynar heralde TPM muhabbetine sorun olurmu bilemedimSecure Boottan yana sıkıntı olmazda TPM 2.0 kaynaklı sorun çıkaracak büyük ihtimalle. Windows 10 kurman daha sağlıklı olur.
hayır gayet hızlı 16 gb ddr3 ram 500gb ssd varOynanır da o sistem Win 11 de kasmıyo mu?
He 16 varsa sıkıntı olmazw10 kurup deniycem akşam bi kardeşimize sistem yapıyorumda elimdeki fazlalıklar ile valo oynamak istiyor zaten 17 inç eski kareLCD var 1024.768 çözünürlükte oynayacak akıcı oynar heralde TPM muhabbetine sorun olurmu bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır gayet hızlı 16 gb ddr3 ram 500gb ssd var
geçenlerde orjinal kingston 8gb ddr3 1600 mhz ramleri 230 TL den trendyoldan almıştım paylaşmıştımda izoly diye iptal etti herkes ben 10 tane almıştım şimdi içine taktım 2 tane missHe 16 varsa sıkıntı olmaz
Kingston mu izoly mibşimdi anlamadım nebdiyon?geçenlerde orjinal kingston 8gb ddr3 1600 mhz ramleri 230 TL den trendyoldan almıştım paylaşmıştımda izoly diye iptal etti herkes ben 10 tane almıştım şimdi içine taktım 2 tane miss
Anakartının TPM 2.0 desteği yoksa hata verir Windows 11 de oynatmaz. Windows 10 kurman dediğim gibi daha mantıklı. Valorantta 1024x768 ekran çözünürlüğünde FPS'ten yana sorun yaşayacağını düşünmüyorum.w10 kurup deniycem akşam bi kardeşimize sistem yapıyorumda elimdeki fazlalıklar ile valo oynamak istiyor zaten 17 inç eski kareLCD var 1024.768 çözünürlükte oynayacak akıcı oynar heralde TPM muhabbetine sorun olurmu bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır gayet hızlı 16 gb ddr3 ram 500gb ssd var
Bende güvenmezdimsatan izoly ram markası kingston satıcıya güvenmedikleri için iptal etmişlerdi.