Reis Bilemiyorum Anlamadığım Nokta Sadece Valorant Yani Ticket Attım Kendilerine Bakalım Yaşayan Biri Vardır Diye Yazdım Buraya Ama Sanırım YokArkaplanda çalışan uygulamalardan olabilir mi?Vanguard'ın çalışma sistemini tam bilmiyorum ama belki onunla alakalı olabilir. Ben de bir ara yaşamıştım sonra kendiliğinden düzeldi.
Sadece Valorant dediğin için Vanguarddan bahsetmiştim zaten. Arkaplanda çalışan bir uygulamayı hile olarak algılama ihtimali olabilir diye düşünüyorum. Çalışma sistemini tam bilmiyorum dediğim gibi onaylanmayan uygulamalara nasıl tepki veriyor ben de bilmiyorumReis Bilemiyorum Anlamadığım Nokta Sadece Valorant Yani Ticket Attım Kendilerine Bakalım Yaşayan Biri Vardır Diye Yazdım Buraya Ama Sanırım Yok![]()
Çözdüm Kral Aslında Tam Olarak Nasıl Olduğunu da Anlamadım Ama Anlatayım Bilgisayarımı İyice Temizledim PSU dan Tut Ekran Kartı Pinlerine Kadar Temizledim ve Taktım Windows Bana Bir Bildirim Attı ve Şöyle Yazıyordu Bilgisayar Kendini Yeniden Başlatma Sorunu Saptadık ve Son Güncellemeleri Kaldırdık.Sadece Valorant dediğin için Vanguarddan bahsetmiştim zaten. Arkaplanda çalışan bir uygulamayı hile olarak algılama ihtimali olabilir diye düşünüyorum. Çalışma sistemini tam bilmiyorum dediğim gibi onaylanmayan uygulamalara nasıl tepki veriyor ben de bilmiyorum![]()
Dostum merhaba, bugün ilk defa Valorant oynadim ve ilk defa sistemim bir oyunda restart attı. Yakın zamanda değiştirmiş olduğum bir PSU var ve endişelendim. Sorunun sadece Valorant oynarken mi oluyordu ve şu anda düzeldi mi?Çözdüm Kral Aslında Tam Olarak Nasıl Olduğunu da Anlamadım Ama Anlatayım Bilgisayarımı İyice Temizledim PSU dan Tut Ekran Kartı Pinlerine Kadar Temizledim ve Taktım Windows Bana Bir Bildirim Attı ve Şöyle Yazıyordu Bilgisayar Kendini Yeniden Başlatma Sorunu Saptadık ve Son Güncellemeleri Kaldırdık.
Dostum Benim Sorunumu Ben Bile Anlamadım Ama Sana Yaptıklarımı Anlatayım.Dostum merhaba, bugün ilk defa Valorant oynadim ve ilk defa sistemim bir oyunda restart attı. Yakın zamanda değiştirmiş olduğum bir PSU var ve endişelendim. Sorunun sadece Valorant oynarken mi oluyordu ve şu anda düzeldi mi?