Valorantda ping olmamasına rağmen mesajlarım geç gidiyor mikrofon basınca açılmıyor bi iki saniye sonra sesim gidiyo evin internetindede böyle telefonumun internetindede böyle oyunu 20 pingle oynuyorum napmam gerekiyo yardımcı olabilir misiniz?
oyunu uzum bir süre bırakmıştım yazın başında tekrar başladım 1 ay falandırYeni mi başladı ne kadar süredir var bu sorun
bi kaç defa olsa eyvallah 1 aydır her maçım böylesunucuda bazen sorunlar olabiliyor. sadece chat değil sesli sohbette de bazen gecikmeli gidebiliyor.
sil-yükle yapmayı denedin mi? veya sistemine format atmayı?bi kaç defa olsa eyvallah 1 aydır her maçım böyle
Elbette ikisinide denedimsil-yükle yapmayı denedin mi? veya sistemine format atmayı?
o zaman kesin bir şey diyemeyeceğim.Elbette ikisinide denedim
Acil info vermem gerekince çok sıkıntı çıkartıyoro zaman kesin bir şey diyemeyeceğim.
çünkü bende de arada oluyor maç içinde ama çok da takmıyorum
sesli iletişimde bu sorun pek fazla yaşanmıyor, mikrofonunuz yok mu?Acil info vermem gerekince çok sıkıntı çıkartıyor
var bu sorundan dolayı sesli sohbettede sıkıntı çekiyorum mic basınca sesli sohbette ismim gözükmüyor bi kaç saniye geçince gözüküyo hemen kayboluyosesli iletişimde bu sorun pek fazla yaşanmıyor, mikrofonunuz yok mu?