Tam ekranda almanın çözümünü arıyorum aslında, herkeste olan bir problem değil çünkü.tam ekran oyunlarda olabiliyor tekrar dene
Mesaj otomatik birleştirildi:
pncere haline getir rahat alırsın
SSD.Oyun SSD'ye mi kurulu? Bende de HDD'deyken siyah olarak alıyordu, SSD'de normal bir biçimde alabiliyor ekranı. Bir de, pencereli tam ekranda dener misin SS almayı?
pencere yapıp al bence ben tam bilmiyorumTam ekranda almanın çözümünü arıyorum aslında, herkeste olan bir problem değil çünkü.
Tam ekranda alabiliyorken bir anda bu problem oldu, önce problemi bilen var mı diye bakıyorum, çözümün birden fazla yolu oalbilri tabii de bu benim işime yarayan değil.pencere yapıp al bence ben tam bilmiyorum
Tam ekranda alabiliyorken bir anda bu problem oldu, önce problemi bilen var mı diye bakıyorum, çözümün birden fazla yolu oalbilri tabii de bu benim işime yarayan değil.
Print Screen ile aldığım ekran fotoğrafları siyah oluyor, sorun nedir? Nasıl halledebilirim?
Bu yazılımsal bir şey olabilir diye düşünüyorum, oynadığınız tüm oyunları "tam ekran" seçeneğinden "pencereli tam ekran" olarak ayarlayın (aslında bazı yerlerde performansı ufak da olsa düşürdüğü yazılmış tam ekran oynamamanın ama çok önemli değil) bu sayede ss alabileceksiniz.Çözümünü buldunuz mu? (aynısını csde alıyorum)