Neler Yeni

Valorant sebepsiz yerine ban

GodlyPain

80+ Bronze
Valorantta sebepsiz yere ban yok. Yediysen çözümü yok

priyuTyoourus

80+ Bronze
Benim de hesabıma arkadaşım ban yedirtti durumu açıkladım 2 kere ticket attım ama açmadılar 6 ay bitti geriye kaldı 6 ay açılmasına, maalesef açmıyorlar.

ahmetbirs

80+ Bronze
arkadasım banlatmıs derken :D hesap paylasımından işlem gaming :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
Bu kadar uzun ban yemek için her oyun durmadan küfür etmek lazım. Arkadaşın şifreni almış da girmiş de bu kadar uzun ban yemiş de. Kendi yaptığınız şeyleri yapmamış gözükmek için yalan atmayın knk, suçlusun işte. Diyelim ki arkadaşın yaptı, bu kadar uzun ban için sürekli küfür eden bir hesap olması lazım. Demek ki sen de sürekli küfür ediyorsun.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
Bu kadar uzun ban yemek için her oyun durmadan küfür etmek lazım. Arkadaşın şifreni almış da girmiş de bu kadar uzun ban yemiş de. Kendi yaptığınız şeyleri yapmamış gözükmek için yalan atmayın knk, suçlusun işte. Diyelim ki arkadaşın yaptı, bu kadar uzun ban için sürekli küfür eden bir hesap olması lazım. Demek ki sen de sürekli küfür ediyorsun.
main hesabım değildi daha önceden kardeşime arkadaşıma falan vermiştim onlar da 1 hafta attırmıştı hep aynı şifreleri koyduğum için bir şekilde bulmuş ve girmiş son darbeyi atmış

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
main hesabım değildi daha önceden kardeşime arkadaşıma falan vermiştim onlar da 1 hafta attırmıştı hep aynı şifreleri koyduğum için bir şekilde bulmuş ve girmiş son darbeyi atmış
Senin yerine o atmış işte. Banını açmazlar boşa uğraşma, direkt yeni hesap aç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Hak etmiş, hesap paylaşmak yasak değil mi zaten?. Üzerine bir de toxiclik küfür haklı sebep ;)

Top Bottom