Neler Yeni

Valorant Ses Değiştirme Programı Önerisi

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
İyi günler Valorant'ta acayip sıkılıyorum hayat enerjim zaten yok okul PC okul PC hayatım böyle gidiyor sosyalleşemiyorumda her şeyede gülemiyorum YouTube'da kadın sesi ile kandıran kişiler vardı onun gibi taklit yapmak istiyorum fakat bir ara Valorant cihaz banı yemiştim oyun dosyalarını değiştirme diye fakat böyle bir şey yoktu ben şu an bu programı indirsem Valorant'a kullansam tekrar sorun teşkil eder mi hesabımda değerli ban yemek istemiyorum ek olarak ses değiştirme programı önerir misiniz?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,331
İsim
Emir
İyi günler Valorant'ta acayip sıkılıyorum hayat enerjim zaten yok okul PC okul PC hayatım böyle gidiyor sosyalleşemiyorumda her şeyede gülemiyorum YouTube'da kadın sesi ile kandıran kişiler vardı onun gibi taklit yapmak istiyorum fakat bir ara Valorant cihaz banı yemiştim oyun dosyalarını değiştirme diye fakat böyle bir şey yoktu ben şu an bu programı indirsem Valorant'a kullansam tekrar sorun teşkil eder mi hesabımda değerli ban yemek istemiyorum ek olarak ses değiştirme programı önerir misiniz?
3.yazılım part olacagı için yiyebilirsn riske atma

cerkes_gamer55

80+ Bronze
3.yazılım part olacagı için yiyebilirsn riske atma
En sağlıklısı bazı harici mikrofonların kontrol programlarında oluyor, en sağlıklısı o olur.

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom