oni ben aldım memnunum hocamMerhaba Arkadaşlar Valorant da Mağazama Yağmacı İle Asil Vandal Geldi bir yandan Oni Vandal var market de sizce bunlardan Hangisini Alayım Yeniyim Oyunda Hissiyat Önemli
Hesabımda onlarca skin var ve şöyle söyleyeyim en çok oynadıklarım asil yağmacı neptune rgx diğerlerini hiç uzun süreli oynamadım he bir de yitik var ama onu da diğerleri kadar çok oynamadım ikisi arasındaysan ben asil derim fakat kişisel tercih hangisini istersen alabilirsin. Oni de kullandım pek ısınamadım şahsenMerhaba Arkadaşlar Valorant da Mağazama Yağmacı İle Asil Vandal Geldi bir yandan Oni Vandal var market de sizce bunlardan Hangisini Alayım Yeniyim Oyunda Hissiyat Önemli
Şuanda da neptune vandal champions phantom oynuyorum, champions alternatif olarak da en çok oynadığım ve çok memnun olduğum afet phantom.Merhaba Arkadaşlar Valorant da Mağazama Yağmacı İle Asil Vandal Geldi bir yandan Oni Vandal var market de sizce bunlardan Hangisini Alayım Yeniyim Oyunda Hissiyat Önemli
yağmacı netMerhaba Arkadaşlar Valorant da Mağazama Yağmacı İle Asil Vandal Geldi bir yandan Oni Vandal var market de sizce bunlardan Hangisini Alayım Yeniyim Oyunda Hissiyat Önemli