Neler Yeni

Valorant skin önerisi

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
Merhaba Arkadaşlar Valorant da Mağazama Yağmacı İle Asil Vandal Geldi bir yandan Oni Vandal var market de sizce bunlardan Hangisini Alayım Yeniyim Oyunda Hissiyat Önemli

şahin doğan

80+ Platinum
Asil. Bu 3'ü aynı hesaba mı denk geldi ?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
burak karadağ
asil vandal

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
Merhaba Arkadaşlar Valorant da Mağazama Yağmacı İle Asil Vandal Geldi bir yandan Oni Vandal var market de sizce bunlardan Hangisini Alayım Yeniyim Oyunda Hissiyat Önemli
oni ben aldım memnunum hocam

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
serhat yavuz
Hesabımda onlarca skin var ve şöyle söyleyeyim en çok oynadıklarım asil yağmacı neptune rgx diğerlerini hiç uzun süreli oynamadım he bir de yitik var ama onu da diğerleri kadar çok oynamadım ikisi arasındaysan ben asil derim fakat kişisel tercih hangisini istersen alabilirsin. Oni de kullandım pek ısınamadım şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda da neptune vandal champions phantom oynuyorum, champions alternatif olarak da en çok oynadığım ve çok memnun olduğum afet phantom.

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Asil kesinlikle

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,455
İsim
uwu
asil ayrı güzel ama tavsiyem hangi oyuna ne olursa olsun bağlanma bağımlısı olma pubg mobile betadan beri 6/7 yıldır oynuyorum oyun neredeyse hiçbir şey katmıyor real arkadaşlar dışında

Top Bottom