Neler Yeni

Valorant skinlerini nakite çevirmek mümkün mü?

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Arkadaşlar valorant hesabı kendimin ve ben haddinden fazla vp aldım para yatırdım karantina döneminde. Ondan sonra, "Zaten baya para yatırdım sonra satar parasını çeviririm." mantığıyla kelebek bıçak, ikinci vandal ve phantom skinlerini aldım.

Hesapta yaklaşık 24.000 VP değerinde skin var. Benim satılmasının yasaklandığı vs hakkında bi bilgim yoktu. Hesap 150lvl ve rank gold1 ama oynasam plat 1 yaparım.
Tek istediğim yaptığım harcamayı nakite geri çevirmek ama sanırım yasak, alan olmaz.
Bir yolu var mıdır? Birine e-postası ve şifresini değiştirip verirsem hesap kesin kapanır mı?

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Şimdi daha önceki konulara baktım almak isteyen kişilere demişler; Alma,hesap satışı yasak hesap kapanır vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Hesabı satmak direk yari fiyata düşürür 12 bin vp ne kadar ediyor hesapla o paraya satılığa koy

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Şimdi alacak birisini bulsam karşılıklı işlemleri yapsak ve ileride riot hesaba el koyarsa adam benim hesabı geri almak için reportladığı mı düşünüp iftira falan atar o yüzden emin olmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesabı satmak direk yari fiyata düşürür 12 bin vp ne kadar ediyor hesapla o paraya satılığa koy
Yarı fiyatı yaklaşık 650₺ yapıyor benim aklımda 900₺ vardı hesabın içinde 1300₺ üstü harcama var 650 çok az olur.

Hesabı satmak dışında bir yolu yok.
Satabileceğim yöntemler neler? Buradan alıcı bulsam karşılıklı güvenle o parayı atsa ben e-posta ve şifreyi değiştirip versem hesabı temiz şekilde vermiş olur muyum? Ben riota raporlamadan hesap kapanmazsa böyle olur yani benim açımdan

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Şimdi alacak birisini bulsam karşılıklı işlemleri yapsak ve ileride riot hesaba el koyarsa adam benim hesabı geri almak için reportladığı mı düşünüp iftira falan atar o yüzden emin olmam lazım

Yarı fiyatı yaklaşık 650₺ yapıyor benim aklımda 900₺ vardı hesabın içinde 1300₺ üstü harcama var 650 çok az olur.
Maalesef piyasası bu hep yarı fiyattan hesaplanır oyuna başladığımda bende baya yatırdim sonra bıraktım ilk başta hesap satın alsan baya kadar ederdin sana tavsiyem çok acil değilse satmayan 1 sene önce bırakmıştım 4 gün önce geri başladım içine para yatırdığım oyuna insan dönüp dolaşıp geri dönüyor acil değilse satma bence oyundan sıkıldıysan sil sonra illa tekrar başlarsın emin ol

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Maalesef piyasası bu hep yarı fiyattan hesaplanır oyuna başladığımda bende baya yatırdim sonra bıraktım ilk başta hesap satın alsan baya kadar ederdin sana tavsiyem çok acil değilse satmayan 1 sene önce bırakmıştım 4 gün önce geri başladım içine para yatırdığım oyuna insan dönüp dolaşıp geri dönüyor acil değilse satma bence oyundan sıkıldıysan sil sonra illa tekrar başlarsın emin ol
Reis çok para yatırdım yaa oynasam bile skinsiz oynarım ileride satarsam şuan ki skinler eskiyeceği için alan hiç olmaz diye düşündüm ama satsam da yaza satarım zaten sadece işler nasıl oluyor diye merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Reis çok para yatırdım yaa oynasam bile skinsiz oynarım ileride satarsam şuan ki skinler eskiyeceği için alan hiç olmaz diye düşündüm ama satsam da yaza satarım zaten sadece işler nasıl oluyor diye merak ettim
Satmayı kafana koyduysan elden sat İnternet üzerinden deneme bile

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Top Bottom