Neler Yeni

Valorant smurf sorunu

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
İki gün öncesine kadar derecesiz vb modlarda oynuyordum 28lvl olduğumda dereceli girmeye başladım ama rezillik resmen her maçta karsi takıma 2 bizim takıma 2 smurf geliyor ya trolluyorlar ya da kufur edip diğer oyuncularin moralini dusuruyorlar gumus 2 gibi baslayacagima bronz 3 te basladip her el 20 kill civari almama ortalama oynamama rağmen smurfleri bizim engellememizin de bi yolu yok sanirim riotun bunun hakkinda bi düşüncesi var mi csgo da bile bu kadar smurf yok

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam pek bişey olmuyor yani, ama bir çözüm bulursanız bana da haber verir misiniz?
Bulabilirsem yazarim buraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim pp niye kalkti ya

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
İki gün öncesine kadar derecesiz vb modlarda oynuyordum 28lvl olduğumda dereceli girmeye başladım ama rezillik resmen her maçta karsi takıma 2 bizim takıma 2 smurf geliyor ya trolluyorlar ya da kufur edip diğer oyuncularin moralini dusuruyorlar gumus 2 gibi baslayacagima bronz 3 te basladip her el 20 kill civari almama ortalama oynamama rağmen smurfleri bizim engellememizin de bi yolu yok sanirim riotun bunun hakkinda bi düşüncesi var mi csgo da bile bu kadar smurf yok
Çözümü yok hocam aylardır oynuyorum bu ***** oyunu Allahtan sınav senem olduğu için bıraktım ve artık oynayasım bile gelmiyor gençleştim resmen bu kadar mı farkeder oyunda keşke sadece smurf sorunu olsa
Smurf sorunu
Ping sorunu
Optimizasyon sorunu
Bug sorunu
Kitle sorunu
Koşarak vurma sorunu
Herşeyin deli gibi pahalı olma sorunu
Gibi tonlarca sorunu var oyunun yani oynamak için neden yok bu lanet oyunu. Bu arada 170 küsür lvl im 1400 saatim var.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Çözümü yok hocam aylardır oynuyorum bu ***** oyunu Allahtan sınav senem olduğu için bıraktım ve artık oynayasım bile gelmiyor gençleştim resmen bu kadar mı farkeder oyunda keşke sadece smurf sorunu olsa
Smurf sorunu
Ping sorunu
Optimizasyon sorunu
Bug sorunu
Kitle sorunu
Koşarak vurma sorunu
Herşeyin deli gibi pahalı olma sorunu
Gibi tonlarca sorunu var oyunun yani oynamak için neden yok bu lanet oyunu. Bu arada 170 küsür lvl im 1400 saatim var.
iyi bile dayanmışsın usta

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gesu Kalyoncu
İlk basladığımda gold 2'ye atmıstı. 2-3 ay kadar oynadım. İmmo'da saldım. İnanın immo gold'dan beter. Allah oyune devam edenlere sabır versin.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Hocam pek bişey olmuyor yani, ama bir çözüm bulursanız bana da haber verir misiniz?
Yeni guncelleme ile 20lvl alti oyuncular dereceli giremeyecek ama eskiden hesap açıp yine 20lvl alti olanlar girebilecek yani biraz etkisi olacak sadece

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Yeni guncelleme ile 20lvl alti oyuncular dereceli giremeyecek ama eskiden hesap açıp yine 20lvl alti olanlar girebilecek yani biraz etkisi olacak sadece
çok iyi olacak gibi ama o level sınırının arttırılması lazım bence

cs go dan DMG geçtim oyunda gold stuckum şaka gibi plata çıktım düştüm sezon başından beri gold 1 gold 2 sürünüyorum gold 3 den arka arkaya maç mvpsi ve takım mvpsi boş maçım olmadan gold 1 10 kplere kadar düştüm minimum tilt olmadıkça 25 atıyorum birde

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
çok iyi olacak gibi ama o level sınırının arttırılması lazım bence

cs go dan DMG geçtim oyunda gold stuckum şaka gibi plata çıktım düştüm sezon başından beri gold 1 gold 2 sürünüyorum gold 3 den arka arkaya maç mvpsi ve takım mvpsi boş maçım olmadan gold 1 10 kplere kadar düştüm minimum tilt olmadıkça 25 atıyorum birde
Ben cs de bronzdan zor çıkmıştım

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İlk basladığımda gold 2'ye atmıstı. 2-3 ay kadar oynadım. İmmo'da saldım. İnanın immo gold'dan beter. Allah oyune devam edenlere sabır versin.
İmmo da saldınız? Önceden CS go vs mi oynuyordunuz

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
İmmo elo da ego tavan yapmış en ufak bir şeyde kavga çıkarıyorlar dayanılacak gibi değil valla. Direk muteliyorum.

Top Bottom