valorant tr serverin kanserliği

Reaksiyon skoru
36
arkadaşlar siz siz olun tr serverinde valorant solo q oynamayın bu ne kanser takımlardır arkadaş adam herşeyden anneme sövüyor 6 aydır fln goldda sıkıştım klasik bronz yalanı atmıcam her maç 30 vuruyom takım kötü diyede bu nedir be arkadaşım evet bende hergün iyi oynamıyorum 6 7 de vuruyorumda bi insan kurtulamazmı bu elodan bi giriyorum ilk maç lose alınca geriside lose giriyor sen 5 maç lose altın 3 80 puandan nerelere düştük artık mmr mıydı neydi oda bozuldu 20 de vursam 30 da vursam+18 veriyor oyun taktı şu rakama lose +18 win +18 istersen 30 vur farketmiyor placementi yerde gezen her maç 5 vuran adam gold eloya atılıyor 10 vurup 5 maç kazandı diye

arkadaşlar siz siz olun tr serverinde valorant solo q oynamayın bu ne kanser takımlardır arkadaş adam herşeyden anneme sövüyor 6 aydır fln goldda sıkıştım klasik bronz yalanı atmıcam her maç 30 vuruyom takım kötü diyede bu nedir be arkadaşım evet bende hergün iyi oynamıyorum 6 7 de vuruyorumda bi insan kurtulamazmı bu elodan bi giriyorum ilk maç lose alınca geriside lose giriyor sen 5 maç lose altın 3 80 puandan nerelere düştük artık mmr mıydı neydi oda bozuldu 20 de vursam 30 da vursam+18 veriyor oyun taktı şu rakama lose +18 win +18 istersen 30 vur farketmiyor placementi yerde gezen her maç 5 vuran adam gold eloya atılıyor 10 vurup 5 maç kazandı diye
Hocam başka svlere girin pinginiz yoksa
(Frankfurt 1 ve Paris hariç)

Şu tarz konular açmayın artık herkes biliyor türklerin olduğu yerdeki rezilliği.
Türklerin ?
Yaşı küçük insanların yaptığı şeyleri Türklerin diyerek herkese laf atamazsın dostum sen.
Kuracağın cümleye dikkat et bir daha. Altında filan kalırsın mazallah.
Cs go oynarken de yaşı küçük ruslarla uğraşıyoruz çoğu zaman.
Türklerin nasıl bir tabir ?

Türklerin ?
Yaşı küçük insanların yaptığı şeyleri Türklerin diyerek herkese laf atamazsın dostum sen.
knk neden takıldın buna yahu desin ne olacak takma bu kadar.

Lolde ki kanser kitlenin yüzde 60'ını valoranta yüzde 40'ınıda west'e gönderdik, artık rahat rahat oyun oynayabiliyoruz :cool:

Türklerin ?
doğru söylüyor yalnız yaşı küçük olanlar değil büyükler de yapıyor ve zaten dışarda da görebilirsin yani halkımızın disiplinsizliği mi desem bilemedim

doğru söylüyor yalnız yaşı küçük olanlar değil büyükler de yapıyor ve zaten dışarda da görebilirsin yani halkımızın disiplinsizliği mi desem bilemedim
O büyükler beyni olgunlaşmamış kısım. Ama oldukça az bir kesim olarak karşınıza çıkıyorlar.
Her ülkenin vatandaşında aynı durum mevcut. Bu arkadaşın Türkler tabiri bana yanlış geldi. Yaşı ufak arkadaşlar evet bedavaya ölüyor olabilirler ama güzelce konusulduğu zaman kontrol edilebiliyorlar.
Oyunlarda insanların ego yarıştırması yüzünden genellikle tartışmalar çıkıyor. Biri benim dediğim olsun öbürü benim dediğim olsun ben daha iyiyim dediği zaman ipler orada kopma noktasına geliyor.
Bunun önüne geçilemez açık ve net.
Ama gelip burada "herkes biliyor türklerin olduğu yerdeki rezilliği" diyecek kadar da değil.

Türklerin ?
Türk’lerin demekte haklı değil demek isterdim... Ama sadece isterdimde kalıyor, evet çoğunluğu toxic bir millet sayılabiliriz şu an: Eğitimsizlik, ahlaksızlık, yozlaşma, kültürümüzün iyi yönlerini bırakmamız, saygısızlık ve bazı nedenler başı çekiyor.

aynı beni anlatmışsın ben daha yeni çıktım ama takım yüzünden plata çıkamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri