valorant VAN 9003 çözülmüyor

1nwly

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarımı daha yeni Windows 11'e yükselttim Valorant'ta oyunda Van 9003 hatası alıyorum. Çözüm videolarını da izledim secure modu aktif ettim ama hala aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Anakart: Gigabyte A520M K

Diğer forumdan yazdım buraya da yazayım. Secure Boot Mode kısmını Custom'a çek. Not active yazan yer active olacak. Daha sonra save & exit diyerek oyuna girebilirsin.

Bilgisayarımı daha yeni Windows 11'e yükselttim Valorant'ta oyunda Van 9003 hatası alıyorum. Çözüm videolarını da izledim secure modu aktif ettim ama hala aynı hatayı almaya devam ediyorum.

sorun hala devam ediyor mu?

BİOS KEY GİBİ ŞEYLER VARDI ONLARI CLEARLAMAN GEREKIYORDU GIGABYTE VE BIOSTARDA UGRAS COZECEKSIN

sorun hala devam ediyor mu?
bir daha format atıp windows 11e yükselttim ve bios güncelledim şimdi kapanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer forumdan yazdım buraya da yazayım. Secure Boot Mode kısmını Custom'a çek. Not active yazan yer active olacak. Daha sonra save & exit diyerek oyuna girebilirsin.
böyle yapınca halloldu teşekkür ederim

Gigabyte anakart larda biraz zor çözülüyor. Bende h610m var yaparken zorlanmıştım. Youtubeye anakartın tam modelini yaz yapımı illaki vardır

Geri