Neler Yeni

Valorant Vs Cs:Go ?

Valorant Vs Cs:Go ?

• Cs:Go

Oylar: 40 52.6%
  • Valorant

Oylar: 36 47.4%

• Oy kullanan toplam üye
    76

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
CS:GO'yu hileler olduğu için Valorant'a tercih etmek saçmalık. Valorant daha yeni bir oyun olduğu için hile yok. Birkaç yıl içerisinde CS'den farkı kalmadığında o zaman da Valorant'a laf atıcaksınız. Bence oynanış bakımından CS:GO her türlü FPS oyununda birinci sırada. Bunu istatistikler de doğruluyor zaten.

Madness

80+ Silver
ya bak çok farklı yerlerden çok farklı cevaplar çıkar geniş kitleye sorarsan bu soruyu çoğu kişi csgo der çünki yıllanmış bir oyun ama şu zamanda valorant çıktığı için ve cs de hile arttığı için çoğu kişi valorant der ama ben cs derim yıllanmış bir oyun olarak
Katılıyorum hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Coşkun Kaan Kay
yaklaşık 5 yıldır falan cs go oynuyorum ama valorant çıktığından beri cs go ya en fazla 3 kez girmişimdir oyun yeni ve çok sarıyor ama ikisin aynı anda oynamak imkansız nerdeyse aimler baya karışır. benim tercihim şuanlık valorant

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
CS:GO'yu hileler olduğu için Valorant'a tercih etmek saçmalık. Valorant daha yeni bir oyun olduğu için hile yok. Birkaç yıl içerisinde CS'den farkı kalmadığında o zaman da Valorant'a laf atıcaksınız. Bence oynanış bakımından CS:GO her türlü FPS oyununda birinci sırada. Bunu istatistikler de doğruluyor zaten.
Valorantı riot games yaptı ve hile konusunda hiç taviz vermeyen bir şirket onu görmeniz çok zor.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
yılların oyununu internet kafelerde hayatımızı geçirmemize neden olan cs yi 3 gün önce çıkmış bir oyuna satacak değiliz
CS adamdır !!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,847
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom