Neler Yeni

Valorant Yeni Başlayana Tavsiye

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,375
İsim
Diyarhan
2 ay sonra valo oynamayın konusu açılır.
Bende zevkle başladım o oyuna kitlesi sağolsun.

Grafikleri düşükte tut.
Kurşun izini kapat
Rakipleri mor
Croshair i sarı

Daha çok ayar var.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Şakasına yazdım profesyonel e sporcu olcak sanki
Sana ne birader benim e sporcu olacağım dan ister olurum istersem olmam, Sana mi? kalmış oğlum benim ne olup ne olmayacağımı fikirlerini kendine sakla boş boş yorup atıp deli etme beni ikile birader.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 ay sonra valo oynamayın konusu açılır.
Bende zevkle başladım o oyuna kitlesi sağolsun.

Grafikleri düşükte tut.
Kurşun izini kapat
Rakipleri mor
Croshair i sarı

Daha çok ayar var.
Yok hocam, Oyun hoşuma gitti benim öğrenmeye çalışıyorum. Da bazi boş insanlar var, bilip bilmeden laf kalabalığı yapıyor.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Uygunsuz davranış
Sana ne birader benim e sporcu olacağım dan ister olurum istersem olmam, Sana mi? kalmış oğlum benim ne olup ne olmayacağımı fikirlerini kendine sakla boş boş yorup atıp deli etme beni ikile birader.

Yok hocam, Oyun hoşuma gitti benim öğrenmeye çalışıyorum. Da bazi boş insanlar var, bilip bilmeden laf kalabalığı yapıyor.
Kes la sesini istediğimi yazarım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,375
İsim
Diyarhan
Beyler sakin olun.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şöyle boş boş yorumlarınızı gözünüzü seveyim kendinize saklayın, Bilmiyorsanız yorum yapmayın bana.

Benim hoşuma gitti, Oyun ki sizden tavsiye istiyorum boşuna kalkıp bana '' O öyle , Bu böyle CS GO'ya geç '' Gibi yorumlar sizde kaslın bilmiyorsanız konu hakkında laf kalabalığı yapmayın lütfen.

Hocam peki bu Cross ayarları varmış Valoranta onları nereden? Bulabilirim ben.

Tuş atamaları kendime göre ayarlarsam daha iyi sonuç ala bilirim dimi.?

Vallahi ellimden geldikçe müsait oldukça oynamaya çalışıyorum, Oyuna başlamadan önce ilk alıştırma yapıyorum 30-35 Dakika ondan sonra oyuna giriyorum. Bu doğru bir şey mi? Daha önce FPS oyunları oynadım ama hiç oyunlarda alıştırma yapmadım ilk defa Valoranta yapıyorum..
Yani size göre boştur doğrudur kusuruma bakmayın.
Eğer ortalama olacaksanız oynayın yeter.
Poligonda alıştırma yapın refleks geliştirme üstüne.
He profesyonel olucam , radyant olacağım diyorsanız bunları günün 7-8 saati yapın yeter.
Her konuda tek bir yol var o işi habire yapmak.
Oyunda da aynı mantık
Ve lütfen gidip reyna veya jett alıp kafanıza göre oynamayın.
Takım oyunlarında tek takılmak kayıptır
bu oyun nişan alıp vurma oyunu onu kompleks yapan mekanikleri ve takım oyunu olması
Ama diyorum kitlesi bıktırtıyor oyundan.
biraz iyi oluyor başı ama sonunda nefretle siliyorsunuz resmen.
Dediğim gibi ne oynarsanız oynayın ama direkt riot oyunları kitlesini bilerek oynayın siz.
Malum kitle olarak tr kiltesi her yerde kanser oynayabiliyorsanız yabancı sunucularda ama özellikle türk , slav ve leh oyuncuların olmadığı yerlerde oynamanız sizin için çok iyi olur hem psikolojik hem de başına buyruk oynamaları bu kitlelerden soğutuyor.

Son düzenleme:

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Merhaba Arkadaşlar,

Gençler şöyle bir sorum var sizlere, Ben valoranta yeni başladım daha 15-16 Level bir hesabım var, Kendimi bu oyunda nasıl? Daha iyi geliştire bilirim mesela neler yapmam lazım ne gibi ayarları kapatıp ne gibi ayarları açmam lazım.
Riotun hiçbir oyununa başlama tek tavsiyem bu saygılar

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Kes la sesini istediğimi yazarım
Lan mi? Hayırdır birader, Sana gaza mi? geldin lan velet ağır küfür ederim sana forum dan atılmak dan umursamam ama seni de yanımda götürürüm haberin olsun bir daha lan dersen bana senin anlayacağın dilden konuşurum bence hattını aşma uslu uslu takıl forum da burada ki insanlara benzemem ben.

Crosshair diyorsan Nişangah sekmesinden Gelişmiş e tıkla oradan ayarlayabilirsin. Oynamak istersen gle oynayalım.
Sağ ol, Hocam çok teşekkür ederim.

Yani size göre boştur doğrudur kusuruma bakmayın.
Eğer ortalama olacaksanız oynayın yeter.
Poligonda alıştırma yapın refleks geliştirme üstüne.
He profesyonel olucam , radyant olacağım diyorsanız bunları günün 7-8 saati yapın yeter.
Her konuda tek bir yol var o işi habire yapmak.
Oyunda da aynı mantık
Ve lütfen gidip reyna veya jett alıp kafanıza göre oynamayın.
Takım oyunlarında tek takılmak kayıptır
bu oyun nişan alıp vurma oyunu onu kompleks yapan mekanikleri ve takım oyunu olması
Ama diyorum kitlesi bıktırtıyor oyundan.
biraz iyi oluyor başı ama sonunda nefretle siliyorsunuz resmen.
Dediğim gibi ne oynarsanız oynayın ama direkt riot oyunları kitlesini bilerek oynayın siz.
Malum kitle olarak tr kiltesi her yerde kanser oynayabiliyorsanız yabancı sunucularda ama özellikle türk , slav ve leh oyuncuların olmadığı yerlerde oynamanız sizin için çok iyi olur hem psikolojik hem de başına buyruk oynamaları bu kitlelerden soğutuyor.
Estağfurullah, Hocam ne kusuru ya kusurluk bir durum yok eğer ben ileriye gittiysem sana karşı asıl sen kusura bakma lütfen.

Öneri ve tavsiyelerin için teşekkür ederim, Kardeşim çok sağ ol.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Hassasiyet ayarı yap gerisini zamanla halledersin. Cross alabileceğin site vereyim https://www.vcrdb.net/ oyunda ice aktar seçerek istediğin crossu alabilirsin.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Lan mi? Hayırdır birader, Sana gaza mi? geldin lan velet ağır küfür ederim sana forum dan atılmak dan umursamam ama seni de yanımda götürürüm haberin olsun bir daha lan dersen bana senin anlayacağın dilden konuşurum bence hattını aşma uslu uslu takıl forum da burada ki insanlara benzemem ben.

Sağ ol, Hocam çok teşekkür ederim.

Estağfurullah, Hocam ne kusuru ya kusurluk bir durum yok eğer ben ileriye gittiysem sana karşı asıl sen kusura bakma lütfen.

Öneri ve tavsiyelerin için teşekkür ederim, Kardeşim çok sağ ol.
Konuşmalar kısmına baksana

Top Bottom