Neler Yeni

Valorant yeni güncelleme sonrası oyun donması, FPS drop yaşadım, Size de oldu mu?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Önceden sıkıntısız oynuyodum, bugün sabah oyuna girdiğim anda bu konuda bahsettiğim şeyi yaşadım, yaklaşık 1 saat önce de durup dururken ajan seçtiğim anda oyun dondu ama sesler geliyodu alt+tab falan atılıyodu oyunu kapata bastığımda kapanmadı PC'yi yeniden başlattım. Ondan sonra oyuna girdim daha önce hiç yaşamadığım 2 saniyelik 30 fpslere düştü oyun kastı, geri düzeldi sonra.

Güncellemeden önce hiç bişey yoktu, sizde de böyle şeyler oldu mu güncelleme sonrası?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende de V-SYNC açık gözüküyor ama açılmıyor, çok fazla yırtılma olmaya başladı.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Grafik ayarlarım değişiyor,fps ekran kartında da oyundada sabitlenmemiş olsa bile monitöre ayarlıyor kendini bu güncelleme stabil değil sanırım

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Grafik ayarlarım değişiyor,fps ekran kartında da oyundada sabitlenmemiş olsa bile monitöre ayarlıyor kendini bu güncelleme stabil değil sanırım
benimde aynı

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inşallah oyunda sıkıntı vardır : ( , dün oyunda sol üstte yazı vardı oyundan atmaların vs. farkındayız diye ama şimdi yok bilemedim.

Top Bottom