Neler Yeni

Valorant'a Girince İnternet gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Baki
Abi Valorant'a Giriyom Sıkıntı Yok ama Maça Girince O Haritanın Ne olduğunu Gösterme Ekranında Gidiyor, Orada Takılı Kalıyor. İnternet Gidiyor Full Ve Geri Gelmiyor PC'yi Yeniden Başlatıyom İnternet Geri Geliyor.
Zula'ya Girdim Onda Sıkıntı Çıkmadı Ethernet Port'um Turuncu Yanıyor Kablolu Erişim Sağlıyorum İnternet'e

Sistemim:
XFX RX6800
AMD R5 5600x
ASUS B550m-K
GSkill 32GB 3200mHz(2x16)

İnternet Operatörüm Türk Telekom Aradım Onları da Sistemsel bir şey Olmadığını Söylediler Reset Falan Attırdım Yok Bana Mısın Demiyor

Anakart BIOS'u Az Önce Güncelledim Yine Olmadı Alakası Yok Ama Yaptım :))
Ethernet'in Işığının Yeşil Yanmasını Nasıl Sağlayabilirim Ve Bu Oyuna Nasıl Girebilirim Abi Kaç Ay oldu Olmuyoo

NE YAPMALIYIM ??

(Bu Konuyu Oluştururken De gitti internet. Bu Sefer oyun Da Açmadan gitti .Şimdi Metin'i Kopyalayıp Not Defterine Kaydedecem ,Yeniden Başlatıp Not Defterinden Kopyalayıp Geri Açacam Konuyu Off)

Klslannxc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem Arslan
Turuncu yanması VDSL olduğu içindir yeşil yaninca ADSL (bende turktelekom modem kullanıyordum böyleydi) operatörüm turknet ti onun için turknet le görüştüm ilk zamanlar bi sorun Yok dediler sonra 1 ay sonra filan altyapı çalışması yapıldı 4 ay internet siz olduktan sonra VDSL 50 mbps pakete gecdim sorunum çözüldü (önceden 16mbps ydi fakat 9 10 alıyordum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Baki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turuncu yanması VDSL olduğu içindir yeşil yaninca ADSL (bende turktelekom modem kullanıyordum böyleydi) operatörüm turknet ti onun için turknet le görüştüm ilk zamanlar bi sorun Yok dediler sonra 1 ay sonra filan altyapı çalışması yapıldı 4 ay internet siz olduktan sonra VDSL 50 mbps pakete gecdim sorunum çözüldü (önceden 16mbps ydi fakat 9 10 alıyordum)
benim tarife 35mbps test ettim 36 37 veriyo upload 11 mbps

Top Bottom