Bakiwarior
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 45
- İsim
- Baki
Abi Valorant'a Giriyom Sıkıntı Yok ama Maça Girince O Haritanın Ne olduğunu Gösterme Ekranında Gidiyor, Orada Takılı Kalıyor. İnternet Gidiyor Full Ve Geri Gelmiyor PC'yi Yeniden Başlatıyom İnternet Geri Geliyor.
Zula'ya Girdim Onda Sıkıntı Çıkmadı Ethernet Port'um Turuncu Yanıyor Kablolu Erişim Sağlıyorum İnternet'e
Sistemim:
XFX RX6800
AMD R5 5600x
ASUS B550m-K
GSkill 32GB 3200mHz(2x16)
İnternet Operatörüm Türk Telekom Aradım Onları da Sistemsel bir şey Olmadığını Söylediler Reset Falan Attırdım Yok Bana Mısın Demiyor
Anakart BIOS'u Az Önce Güncelledim Yine Olmadı Alakası Yok Ama Yaptım )
Ethernet'in Işığının Yeşil Yanmasını Nasıl Sağlayabilirim Ve Bu Oyuna Nasıl Girebilirim Abi Kaç Ay oldu Olmuyoo
NE YAPMALIYIM ??
(Bu Konuyu Oluştururken De gitti internet. Bu Sefer oyun Da Açmadan gitti .Şimdi Metin'i Kopyalayıp Not Defterine Kaydedecem ,Yeniden Başlatıp Not Defterinden Kopyalayıp Geri Açacam Konuyu Off)
Zula'ya Girdim Onda Sıkıntı Çıkmadı Ethernet Port'um Turuncu Yanıyor Kablolu Erişim Sağlıyorum İnternet'e
Sistemim:
XFX RX6800
AMD R5 5600x
ASUS B550m-K
GSkill 32GB 3200mHz(2x16)
İnternet Operatörüm Türk Telekom Aradım Onları da Sistemsel bir şey Olmadığını Söylediler Reset Falan Attırdım Yok Bana Mısın Demiyor
Anakart BIOS'u Az Önce Güncelledim Yine Olmadı Alakası Yok Ama Yaptım )
Ethernet'in Işığının Yeşil Yanmasını Nasıl Sağlayabilirim Ve Bu Oyuna Nasıl Girebilirim Abi Kaç Ay oldu Olmuyoo
NE YAPMALIYIM ??
(Bu Konuyu Oluştururken De gitti internet. Bu Sefer oyun Da Açmadan gitti .Şimdi Metin'i Kopyalayıp Not Defterine Kaydedecem ,Yeniden Başlatıp Not Defterinden Kopyalayıp Geri Açacam Konuyu Off)