Neler Yeni

Valoranta girince pcde donma

dgkn9898

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Algül
Merhaba geçenlerde bu sorunu yaşamıştım valoranta girince pc donmaya başlamıştı ne yaptıysam düzelmemişti sonra sistemi geri yükleyince donma gitmişti fakat hala valoranta girdikten sonra bilgisayar donmaya başlıyor oyunun ana menüsü, masaüstü, google fark etmiyor bilgisayar 2 3 saniyede bir 3 5 saniyeliğine donuyor sistemin yeni 400-500+ fps alıyordum işlemci ve ekran kartı değerleri sıcaklıkları falan normal sadece valo girince oluyor zaten oyunu silip yükledim desteğe bilet açtım bir sürü şey yaptırdılar fakat 1 haftadır çözülmedi hala yardımcı olabilecek var mı?

1727148905496.png

Valorantı denemek için gir çık yaptım yine dondu oyunu kapattım yine de devam ediyor kaynak izleyiciden ss aldım tam izleyiciyi açtığımda dondu zaten genelde uygulama falan açınca da donuyor.

Son düzenleme:

dgkn9898

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Algül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olay görüntüleyicisinde:
-Realtek PCIe GbE Family Controller has a Hardware IO error.
-Ağ arabirimi "Realtek PCIe GbE Family Controller", sıfırlanmaya başladı. Donanım sıfırlanırken, ağ bağlantısında anlık bir kesinti olacak. Nedeni: The network driver detected that its hardware has stopped responding to commands. Bu ağ arabirimi son başlatıldığından beri 286 kez sıfırlandı.
Hatalarını gördüm bu sürücüleri driver booster ile güncelledim sorun düzeldi gibi oyuna ilk girişte dondu bi ve "
-Realtek PCIe GbE Family Controller has a Hardware IO error." hatasını verdi 3 kere ama sonra donmadı hiç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yalçın
Nası yaptığını tam olarak anlamadım hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum. Yardımcı olabilir misin?

Top Bottom