Yardım Valorantda Kasma Sorunu

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Arkadaşlar oyunun ilk başında açılırken gelen videoda YORU karakteri kendi portalından sahneye girene kadar kasma oluyor.
Oyunda ise 2 gündür ilk açtığımda bir fps kaybı yaşıyorum. Normalde 1080p ultra da 150 fps altına düşmeyen sistem 12 13 fps de dolaşıyor.
Sebebi ne olabilir?
  1. Güç modu: Performans
  2. Şajda
  3. Virüs testi temiz.

Valorant'ta son zamanlarda forumlarda gördüğüm kadarıyla optimizasyon tarafında bir sıkıntı var oyun ile alakalı olabilir.

Yakın zamanda sunulan Windows güncellemesini indirdiniz mi hocam? Ben onu yükleyince çok fena drop yaşamaya başladım.

Valorant'ta son zamanlarda forumlarda gördüğüm kadarıyla optimizasyon tarafında bir sıkıntı var oyun ile alakalı olabilir.
Bana kalırsa da sorun oyunla alakalı lakin acaba neden diye düşünüyordum.
Çık gir yapmadan düzelmiyor bu nedenle ilk el afk kalıp ölüyor 2. elde doğamıyor direkt olarak 2 elden yoksun oynuyordum.

Bana kalırsa da sorun oyunla alakalı lakin acaba neden diye düşünüyordum.
Çık gir yapmadan düzelmiyor bu nedenle ilk el afk kalıp ölüyor 2. elde doğamıyor direkt olarak 2 elden yoksun oynuyordum.
Anlıyorum, sorunun tamamen oyunla alakalı olup olmadığını anlamak için diğer oyunlardaki fps değerlerine baktınız mı?

Anlıyorum, sorunun tamamen oyunla alakalı olup olmadığını anlamak için diğer oyunlardaki fps değerlerine baktınız mı?
Hiçbirinde sorun olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakın zamanda sunulan Windows güncellemesini indirdiniz mi hocam? Ben onu yükleyince çok fena drop yaşamaya başladım.
Kendisi yüklüyor hocam pc kapanırken. Büyük ihtimalle yüklemiştir.

Hiçbirinde sorun olmuyor
O zaman bariz bir şekilde oyunda zaten son zamanlarda aşırı derecede gerek forumda gerek internette çok duymaya başlamıştım, endişelenecek bir şey yok.

O zaman bariz bir şekilde oyunda zaten son zamanlarda aşırı derecede gerek forumda gerek internette çok duymaya başlamıştım, endişelenecek bir şey yok.
Teşekkür ederim hocam yardımınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri