dosya konumundan açmayı denesene . nereye kurduysan oraya git .Nedense valorantı açıyorum ama valorant hata veriyor oyun açılmıyor
dosya konumundan açmayı denesene . nereye kurduysan oraya git .
bu seferde böyle bir hata verdi dosya konumundan açınca
denedim olmadı.yönetici olarak çalıştırırmısın
bilet yollarmısınız val 1 hatası genelde yönetici olarak başlatılınca çözülüyordenedim olmadı.
KANKA görev yöneticisine girip alt kısımlara in . orada VANGUARD TRY NOTİFİCATİON diye bir şey var. Onun görevini sonlandırıp oyunu yönetici olarak çalıştır. Ve sonucu yaz.bu seferde böyle bir hata verdi dosya konumundan açınca
öyle bir şey yok kanka 3 kez baktım ama yokKANKA görev yöneticisine girip alt kısımlara in . orada VANGUARD TRY NOTİFİCATİON diye bir şey var. Onun görevini sonlandırıp oyunu yönetici olarak çalıştır. Ve sonucu yaz.
sildim ama geri nasıl yükleyebilirim?kankam vanguardı sil yükle bi
kanka bende bu şekilde hata alıyordum ve hala almaya devam ediyorum. (nedenini hala bilmiyorum)öyle bir şey yok kanka 3 kez baktım ama yok
giriş ekranı açılmıyor agaknk sil sonra giriş enkranını aç ordana otamatik yüklüyo sonra pc yi yeniden başlat
agam konuyu nasıl yükseltebilirim?kanka bende bu şekilde hata alıyordum ve hala almaya devam ediyorum. (nedenini hala bilmiyorum)
ben görevinin sonlanıdrarak hallediyorum. Ama senin için başka çözum yolu aklıma gelmiyo. (istersen konuyu yükselt belki yardımcı olurlar)
Alıntıyı görüntüle
KONUNUN BAŞINA GİT. . orada sağ tarafta yükselt var . orada.giriş ekranı açılmıyor aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
agam konuyu nasıl yükseltebilirim?