Neler Yeni

Valoranti eskisi kadar iyi oynayamiyorum

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
agalar son 3 4 gündür elim kolum tutmuyor valorantta rankim immo 13kya kadar çıktım fakat çıktıktan sonra adamları vuramamaya başladım adamlarla hiç bir alakasi yok tamamen benim önümde duran adamı vuramamla alakalı elimi 20 25dk isindiriyorum hala vuramiyorum dm giriyorum adam koşuyor arkası dönük yine vuramiyorum ne yapmam gerekiyor çok sinirlerim bozuluyor bu duruma hem kendime yediremiyorum hem de milletin oyununu mahvetmeye hakkım olmadığını düşünüyorum bir şeyler önerin teşekkür ederim

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
agalar son 3 4 gündür elim kolum tutmuyor valorantta rankim immo 13kya kadar çıktım fakat çıktıktan sonra adamları vuramamaya başladım adamlarla hiç bir alakasi yok tamamen benim önümde duran adamı vuramamla alakalı elimi 20 25dk isindiriyorum hala vuramiyorum dm giriyorum adam koşuyor arkası dönük yine vuramiyorum ne yapmam gerekiyor çok sinirlerim bozuluyor bu duruma hem kendime yediremiyorum hem de milletin oyununu mahvetmeye hakkım olmadığını düşünüyorum bir şeyler önerin teşekkür ederim
Oyunu oynamaya devam etmekten başka bir şey önersekte değişmez. Adam vurucam diye stres yapmadan oyna

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
Mentalini sağlıklı tutmaya bak ısınırken sevdiğin müziklerle ısın sonra bileğine kuvvet ya hak deyip oyuna giriceksin işin şakası bir yana kendini pozitif tut mental olarak düşme sonuçta kafa dağıtmak eğlenmek için giriyorsun mümkünse TR de de oynama

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mentalini sağlıklı tutmaya bak ısınırken sevdiğin müziklerle ısın sonra bileğine kuvvet ya hak deyip oyuna giriceksin işin şakası bir yana kendini pozitif tut mental olarak düşme sonuçta kafa dağıtmak eğlenmek için giriyorsun mümkünse TR de de oynama
abi o kadar koşarak hs o kadar shoulder peek hs yiyorum ki deliricem artık mermiler saçma sapan yerlere dağılıyor

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sakin ol (Bence en büyük etken) Mesela ben laptop da oyun oynarken ayağımı uzatıyorum rahat oluyorum.

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
abi o kadar koşarak hs o kadar shoulder peek hs yiyorum ki deliricem artık mermiler saçma sapan yerlere dağılıyor
Katılıyorum aynısı banada oluyor ve bir maç attıktan sonra oynamıyorum eğer hırs yaparsam gün içersinde oynadığım tüm maçlarda mvp bile bitirsem bozgun alabiliyorum kendini valorantla kısıtlama farklı oyunlarda oyna

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka oynayacak oyun bulamıyorum bugün lol yükledim aklıma gelen o oldu onu da beceremedim
Katılıyorum aynısı banada oluyor ve bir maç attıktan sonra oynamıyorum eğer hırs yaparsam gün içersinde oynadığım tüm maçlarda mvp bile bitirsem bozgun alabiliyorum kendini valorantla kısıtlama farklı oyunlarda oyna

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Kanka Immortal elo oyuncusuymuşsun ben daha yeni gold oldum o yüzden tavsiye demeyeyim ama benim yaptıklarımdan bahsedeyim iyi oynamak için.
Aimlabde kendi hazırladığım antrenmanı sırasıyla yapıyorum yaklaşık 7-8 farklı mod var.
Sonra valorant poligon giriyorum önce one tap çalışıyorum 4-5 dk. Sonra Orta seviyede 2-3 el zor seviyede 2-3 el bot vuruyorum. Ortada 20 aşağısı düşmemeye çalışıyorum zorda ise en fazla 16 vurabildim. Faydasını gördümmü dersen daha yapmaya başlayalı 4-5 gün maks oldu ve dün gold 1 58 puana kadar çıktım ve çoğunluk maçı taşıdım 1-2 maç çok zordu. Gümüş 1-3 arası gidip geliyordum haftalardır. Ha ama şöyle bişey var evet çok saçma ölüyorum bazen. Mesela rakibi 7-0 falan yeniyoruz ne oluyorsa 7 el boyunca beni vuramayan rakip bir anda one tap canavarı oluyor gibi. Sinir bozucu ve mod düşürücü oluyor buda. Son 2-3 gün(bugün hariç bugün aimim hiç iyi değildi gold 1 0 puana düştüm 😂) efsane oyunlar oynadım. Öyle işte uzun oldu umarım okursun.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ölümsüze nasıl çıktın? Tek mi takımla mı? Bana çoğunlukla kötü takım geliyor da.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Doğukan
Birkaç gün ara ver iyi geleceğini düşünüyorum. Ben genellikle öyle yapıyorum.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ya var ya çıldıracağım ya tam
napimlik
konu.

Top Bottom