Valorantta belirli aralıklarla fps drop yiyorum

Reaksiyon skoru
35
Valorantta maça girdikten yaklaşık 2-3 dk sonra belirli aralıklarla fps drop yemeye başlıyorum sıcaklıktan olduğunu düşünüyordum fakat görev yöneticisinden baktığımda ekran kartı 74-78 derece arası gözüküyor ayrıca bilgisayarı soğutucu standında kullanıyorum yerden yüksekte fanlar hava alıyor ve ek soğutma var. Sizce fps drop yememin sebebi ne olabilir veya nasıl bir çözüm bulabilirim

not: bu sorunu laptop ile yaşıyorum

Valorantta maça girdikten yaklaşık 2-3 dk sonra belirli aralıklarla fps drop yemeye başlıyorum sıcaklıktan olduğunu düşünüyordum fakat görev yöneticisinden baktığımda ekran kartı 74-78 derece arası gözüküyor ayrıca bilgisayarı soğutucu standında kullanıyorum yerden yüksekte fanlar hava alıyor ve ek soğutma var. Sizce fps drop yememin sebebi ne olabilir veya nasıl bir çözüm bulabilirim

not: bu sorunu laptop ile yaşıyorum
bendede girişte oluyor pc kötüde değil bendede 3060ti + r5 5600 var

Vsycn yi açabilirsin fps sabitlenir drop azalır, ayarlardan güç den işlemciyi yüksek performansa alabilirsin, temp ve %temp% yi temizleyebilirsin veya son çare msconfig den çekirdek sayısını fullememek şartıyla yükseltebilirsin😄

abi valorant bozuk oyun hiç performansı arttırmayı denemeyin 1 hafta sonra vanguard içine ediyor zaten kısaca olayın özeti bu. VANGUARD diye bir lanet olmasa fps canavarı oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,386
Son üye
furkan034
Geri