Neler Yeni

Valorant'ta FPS'im Çok Düşüyor?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Böyle bir konuya denk geldiğinde yapman gereken önce konuyu doğru yere taşıyıp konuyu açana uyarı vermek ve daha sonrasında sorun çözüldüğünde o iki uyaran kişiye kızmak yerine mesajlarını silmek olmalı.

Böylelikle forumda uyulmayan bir kurala denk gelen üyeler kuralları hatırlattığı için pişman edilmez ve konu böylesine gereksiz bir şekilde uzamaz.
İşimi bana mı öğretiyorsun dostum?
Konu gereken yere taşındı, gereken uyarı da verildi.
Normalde gereksiz yere uzamaz, eğer sen uzatmasaydın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
batın
Sistemim rog strix 2080ti-asus tuf b550 gaming-5800x-2x8gb 3000mhz ram
benchmark testlerindeki fpsi alamıyorum discordda yayın açınca fpsm aşşırı aşşırı değişken oluyor ki 150 dahi gördüğüm oldu bugün sorun nedir? işlemciyi aldıgımda bi ayar veya ekstra bi kurulum mu yapmam gerekiyordu ısı değerlerim mükemmel.
Darboğaz varmı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,305
İsim
yusuf ecer
darboğazı nasıl anlayabilirim valorantta neye bakmam gerek? ve bugün takılma sorunu başladı fps düzeldi ama oyun takılıyor msi afterburner açtığımda

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
darboğazı nasıl anlayabilirim valorantta neye bakmam gerek? ve bugün takılma sorunu başladı fps düzeldi ama oyun takılıyor msi afterburner açtığımda
1080p de mi oyun 2k ya alabiliyor isen 2k ya al ve en yüksek grafik leri aç MSI afterburner i yükle grafik kartı kullanım oranını bak

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,305
İsim
yusuf ecer
1080p oynuyorum monitörüm de 1080p ekran kartını kullanmıyor oyun zaten cpu based

Vearthx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Koç
Yahu ne demek istediğimi anlıyor musun sen? Yanlışlıkla olsun veya olmasın ortada bir hata var ve bunu kendisine söylemişler. Yokmuş gibi mi davranalım görmezden mi gelelim ne istiyorsun? Adama hatasını söylemezsen nereden bilecek? Düşünemiyor musunuz bu kadar? Akşama kadar sıcak fırsatlarda dursun konusu madem hayret bir şeysiniz. Adamın yaptığı yanlışı savunup onu uyaranlara ses çıkarıyorsunuz. Anlayışlı olmak ve yanlışa müsaade etmek aynı şey değil.
Ne kadar gereksiz ve boş bir düşüncelere sahipsin. Halden anlamayacak kadar cahil bir insansın.

Top Bottom