Neler Yeni

Valorantta oyuncuyu görmeden ölüyorum

1Kitsune

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökdeniz Fidan
Valorantta adamları göremeden ölüyorum , çarı durdurmama rağmen mermi tamamen farklı yerlere gidiyor.270-300 fps almama rağmen 240 Hz de oynadıgımı hiç hissedemiyorum.Ping mi var diyorum bir bakıyorum 6 ms diyor bir türlü anlamadım.Bu sorunun çözümünü bilen var mı
Monitör bu = https://www.itopya.com/aoc-27-c27g2...srsltid=AfmBOooL-rCboGw9VEM8BZ7N5ajdKWnsjoTLQ
Ekran görüntüsü 2024-10-30 222228.png
7QL1kRDzZTfceBnVSCB

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Eymen
Valorantta adamları göremeden ölüyorum , çarı durdurmama rağmen mermi tamamen farklı yerlere gidiyor.270-300 fps almama rağmen 240 Hz de oynadıgımı hiç hissedemiyorum.Ping mi var diyorum bir bakıyorum 6 ms diyor bir türlü anlamadım.Bu sorunun çözümünü bilen var mı
Monitör bu = https://www.itopya.com/aoc-27-c27g2...srsltid=AfmBOooL-rCboGw9VEM8BZ7N5ajdKWnsjoTLQAlıntıyı görüntüle7QL1kRDzZTfceBnVSCB
rakibin attığı peaklerle alakalıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
Va monitör fps oyunları için sıkıntı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 240 hz va aldım ips 144 olan monitörüme geri döndüm

Gecikme değeri bence hz den daha önemli

viewsonicin xg serisi gecikmelerde çok iyi benim 144 hz olanDa 1 ms gerçek gtg 2405 2 modeli 240 olarak da evnia kullandım ama ips panel bet daha iyi birde bu seri kesinlikle çok iyiymiş onu anladım

1Kitsune

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökdeniz Fidan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rakibin attığı peaklerle alakalıdır
adamlar bende koşarak gidiyor hs atıyor fakat ben adamları vurmaya kalkıştıgımda peek atıyorum karakteri durdurduguma eminim ama mermi tamamen farklı yerlere gidiyor

Va monitör fps oyunları için sıkıntı hocam

Bende 240 hz va aldım ips 144 olan monitörüme geri döndüm

Gecikme değeri bence hz den daha önemli

viewsonicin xg serisi gecikmelerde çok iyi benim 144 hz olanDa 1 ms gerçek gtg 2405 2 modeli 240 olarak da evnia kullandım ama ips panel bet daha iyi birde bu seri kesinlikle çok iyiymiş onu anladım
monitörü değiştirmeyi düşünüyorum fakat sorun monitörde mi onu nasıl öğrenicem.Yenisinde de aynı sorunu almak istemiyorum

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Baki Bektaş
valorantın silah mekaniği farklı her silahta farklı bir isabet oranı var mermiler her seferinde crossun olduğu yere gitmiyor bence sisteminden kaynaklı bişey değildir

1Kitsune

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökdeniz Fidan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valorantın silah mekaniği farklı her silahta farklı bir isabet oranı var mermiler her seferinde crossun olduğu yere gitmiyor bence sisteminden kaynaklı bişey değildir
keşke sadece cross etrafına gitse tavana mermi gidiyor

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Caner Karadağ
Kanka yeni bir klavye türü var elemanlar belki onu kullanıyodur

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Neden zowie alınması gerektiğini bir postta daha görmüş olduk.

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Baki Bektaş
oyun hassasiyetini değiştirerek en daha rahat ettiğin bi hassasiyete geçip test yap bence hiç monitör değiştirme

1Kitsune

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökdeniz Fidan
oyun hassasiyetini değiştirerek en daha rahat ettiğin bi hassasiyete geçip test yap bence hiç monitör değiştirme
oyun hassasiyetinde herhangi bir sorun yok. Şuanki sorun ben peek atıp duruyorum mermi cross tan tamamen farklı yere gidiyor

başka fps oyunu oynuyormusun rekabetçi olanlardan özellikle
cs oynuyorum da onda da 240 sabit alamıyorum o da ayrı bir sıkıntı ama onda peek atıp durdugumda mermi gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,127
Üyeler
161,662
Son üye
Capicot
Top Bottom