Neler Yeni

Valorantta yenilince hile açıp ağlamak

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
Arkadaşlar maçıma birisi geldi. Biz maçı gayet iyi oynamaya başladık ve 9-3 üstünlük sağladık. Adamlar defansa geçince karşı jett birden TENZ kesildi. 12 entry ve 41 kill yaptı. Normalde 7 vurmuştu atak yaptıkları sırada. Böyle insanlara artık saygım kalmadı. Raporladım. Tickette atacağım ama böyle bir ağlama şekli olamaz. Acayip tilt oldum. Maç Dia-plat eloda geçti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BUDA SS i

Ekler

• hile.jpg
    hile.jpg
    117.5 KB · Hit: 75

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
jett birden TENZ kesildi. 12 entry ve 41 kill yaptı. Normalde 7 vurmuştu atak yaptıkları sırada. Böyle insanlara artık saygım kalmadı. Raporladım. Tickette atacağım ama böyle bir ağlama şekli olamaz. Acayip tilt oldum. Maç Dia-plat eloda geçti.
Hilelerin çoğu da Jett çıkıyor nedense. Kurbağa gibi zıplayıp, ulti atanlara sinir oluyorum.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Arkadaşlar maçıma birisi geldi. Biz maçı gayet iyi oynamaya başladık ve 9-3 üstünlük sağladık. Adamlar defansa geçince karşı jett birden TENZ kesildi. 12 entry ve 41 kill yaptı. Normalde 7 vurmuştu atak yaptıkları sırada. Böyle insanlara artık saygım kalmadı. Raporladım. Tickette atacağım ama böyle bir ağlama şekli olamaz. Acayip tilt oldum. Maç Dia-plat eloda geçti.

BUDA SS i
Aim bot mu kullanıyor ? Video çekip ritoya yollarsan kesin banlanır

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aim bot mu kullanıyor ? Video çekip ritoya yollarsan kesin banlanır
kanka aim bot anlaşılmıyor çünkü awp oynuyor ama çok zor vuruşları atıyor. Kanka 30 fps oynuyorum kayıt alamadım o yüzden :(

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel

BUDA SS i
Boş konu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat

BUDA SS i
Adam atakta trollemiş olabilir abisini çağırmış olabilir yada takım olarak düzgün oynamaya başlamış olabilirler kanıtın da yoksa takılma çok

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Puan kasmak için yazanlar yine geldi kardeşim beğenmiyorsan gelem konuya
Hahaha puan kasmak içinmi bence sen bunu yapıyorsun brom her hile gören forumda konu açsaydı...

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hahaha puan kasmak içinmi bence sen bunu yapıyorsun brom her hile gören forumda konu açsaydı...
bir üslubunu düzelt, iki olay hile gelmesimi böyle insanlardan bıkmam mı bunu bir düşün. Bu konuyu diğerlerinin de görüşünü almak için açtım. Görüşün yoksa gidebilirsin. Ya da puan kasabilirsin

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
bir üslubunu düzelt, iki olay hile gelmesimi böyle insanlardan bıkmam mı bunu bir düşün. Bu konuyu diğerlerinin de görüşünü almak için açtım. Görüşün yoksa gidebilirsin. Ya da puan kasabilirsin
Bunu bana 54 mesajlı birimi söylüyor bence mesaj kasan sen gibisin bu konuyu bunu riot yetkililerine söylemen çok daha doğru olurdu ama neyse...

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
Bunu bana 54 mesajlı birimi söylüyor bence mesaj kasan sen gibisin bu konuyu bunu riot yetkililerine söylemen çok daha doğru olurdu ama neyse...
54 mesaj demek mesaj kasmadım demek hala neyini anlamıyorsun. Riota da söyledim merak etme. Senle neredeyse aynı tarihte kayıt olmuşuz sen mesaj kasmıssın ben yardım etmişim aradaki fark

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
54 mesaj demek mesaj kasmadım demek hala neyini anlamıyorsun. Riota da söyledim merak etme. Senle neredeyse aynı tarihte kayıt olmuşuz sen mesaj kasmıssın ben yardım etmişim aradaki fark
Küfür yasak, uyarı sebebi. Eğer devam edersen bağlanabilirsin bile. Dikkat et.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Son zamanlarda Valorant'da hileler gözle görülür derecede çoğaldı. Geçen 5 maç attım 4'ünde hile geldi. 1 tanesinde bizim takıma geldi hatta, adam info falan veriyordu. Aimi kitleniyordu. Bi tanesi maç ortasında ban yedi. Diğerleri de tak tak vurdu kafamıza ama onlar da ban yer yakın zamanda. Bu oyundaki hileciler Vanguard'ın CS'deki VAC gibi olmadığını bildikleri için legit oynama gereği duymuyorlar. Adamlar birkaç güne ban yicez zaten kökleyelim hileyi kafasında açıyorlar genelde.

Top Bottom