VAN Gölü NASA'nın düzenlediği FOTOĞRAF yarışmasında BİRİNCİ oldu

Van gölü azimle çalıştı. Hak ederek kazandı. Tebrikler Van Gölü.
Dünya birincisi VAAAAAAN GÖÖÖÖLĞÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
fotograf güzeldi hocam neden böyle yaptınız ? hem turist çekecektir van gölüne bize katkı sağlamaz mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok gayet ciddiyim. Denemek için vpn açıp fransadan türkiyeyi araştırmıştım .
Değil gelmek kapısından bile geçmek istemezdim o araştırma sonuçlarından sonra.
siz de haklısınız da yine de gelen oluyor korona olmadan önce milyonlarca turist geliyordu

Koydukmuuu bu daha baslangıç sen kimsin alamanyaaa 😎😎😎

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vay bee

fotograf güzeldi hocam neden böyle yaptınız ? hem turist çekecektir van gölüne bize katkı sağlamaz mı ?

siz de haklısınız da yine de gelen oluyor korona olmadan önce milyonlarca turist geliyordu
ülkemizin kötü olduğunu herkes biliyor belki bu durum bize daha çok turist çeker diye düşündüm ihtiyacımız var

1-Kızgın atacak bir şey yapmadım, sorunların var sanırım?
2-Normal, güzelce tebrik ettim bir şey demedim araya da şaka koydum zorunuza mı gitti beyefendi?

1-Kızgın atacak bir şey yapmadım, sorunların var sanırım?
2-Normal, güzelce tebrik ettim bir şey demedim araya da şaka koydum zorunuza mı gitti beyefendi?
hocam ne zorumuza gitmesi sanki biraz aşırı abartan milliyetçi kesim sandınız beni belki öyle yazdınız onun için ben sadece bu durumun gerçekten ülkemiz adına iyi bir durum olduğunu dile getirmiştim

hocam ne zorumuza gitmesi sanki biraz aşırı abartan milliyetçi kesim sandınız beni belki öyle yazdınız onun için ben sadece bu durumun gerçekten ülkemiz adına iyi bir durum olduğunu dile getirmiştim
geri çekiyorum kızgını hocam

NASA yarışma mı düzenledi?

evet hocam uzaydan çekilen görüntülerde birinci oldu van gölü ülkemiz bu durumdayken en azından adını duyurması beni mutlu ediyor
Baktım da biraz asıl teşekkürü Kate Rubins adlı astronot hak ediyor.

Geri