Neler Yeni

Varikosel ameliyati olup spor yapmaya devam eden var midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hamza Hatipoğlu
Arkadaslar merhaba yaklasik 5 aydir bb ile ugrasiyorum ve her sey cok guzel gidiyordu. Mental sagligim toparlandi 11 kilo aldim. Ancak bugun urologa gittim ve varikosel oldugumu ögrendim. Ameliyat icin acele olmadigini musait bir zamansa yaptirmami soyledi ve ben de nisan taatilinde olmayi dusundum. Ameliyat sonrasinda yaklasik 3 4 ay spor yapamayacagimi soyledi. Benim icin sikinti degil bu illa ki dayanirim futbol da oynuyorum zaten. Ancak hastaligin tekrar nüks edebilecegini o yüzden bb yapmamami söyledi. Ancak sporsuz bir hayat dusunemiyorum 16 yasindayim daha ve tekrardan zargana olmak istemiyorum. Acaba deneyimleyen veya tavsiyesi olan var midir

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Hocam ben varikosel kısırlık yapabiliyor diye hatırlıyorum. Testisteki kanlanma artışına bağlı olarak oranın sıcaklığının artması sonucunda. Bu konuyuda bir araştırın isterseniz. Geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hamza Hatipoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben varikosel kısırlık yapabiliyor diye hatırlıyorum. Testisteki kanlanma artışına bağlı olarak oranın sıcaklığının artması sonucunda. Bu konuyuda bir araştırın isterseniz. Geçmiş olsun.
Tesekkurler hocam. Baya arastirdim zaten uzun vadede öyle zaten tedavi edilmezse. Ama ben bb i birakmak istemedigimden yasayanlara da sormak istedim

Top Bottom