Neler Yeni

Varsayılan AMD WattMann Ayarlarına Geri Dönüldü Hatası

Ata.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ata T.
Sistemimde neden olduğunu anlamadığım bir sorundan ötürü "Beklenmeyen bir sistem arizasından ötürü varsayılan AMD WattMann ayarlarina geri dönüldü" hatası alıyorum. WattMann sıfırlamayı denedim, neredeyse bütün türk ve yabancı forumlara ve videolara baktım sorunu hala çözemedim. Sadece yaptığım şeylerden ötürü artık daha az bu hatayı almaya başladım (Günde 1).

Not: Sistemim yeni, daha oncesinde de Windowsumun saniyelik donması konusunda bir konu açmıştım. Bu sorunu da sadece azaltabildim. Kökten bir çözüm bulmak istiyirum artık kafayı yiyeceğim..

Bugüne kadar bu iki hataya karşilık yaptıklarım:
WattMann Sıfırlama
Eski Driver Yükleme
Yeni Driver Yükleme
Bilgisayara Takılı Eski Prizi Yenileme
Çeşitli GPU, CPU, RAM vb. Testler ve Stress Testleri (Hiçbirinde sorun yok)...

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Barış
aynı sorun bendede mevcut eğer bir güncelleme yüklersem ve pc yi yeniden başlatırsam birkaç dakika sonra bu hatayı alıyorum forumlarda anlatılan herşeyi yaptım fakat bir işe yaramadı

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Sistemin ne
Driver kaçtasın

Ata.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ata T.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemin ne
Driver kaçtasın
Asus prime B365M-K
Msi Armor RX 580 8GB OC Edition
16 GB RAM 2x8 Gammix D30 3000MHz
I5-9400F Nitro Açık 3.90 - 4.00GHz
1 TB Seagate Barracuda HDD
240 GB Sandisk SSD Plus

Windows 10 Single Lang. (SSD'ye Yüklü)
Güncel driveri ve amdnin driverıyla beraber sunduğu yönetim panelini kaldırıp windows aygıt yöneticisiyle yüklediğim sürümdeyim. Şu anda sürüme bakamıyorum dışardayım. Yönetim paneline erişim de sağlayamıyorum.. Ancak belirttiğim gibi bu driverdan mıdır diğer islemlerden midir bilmem eskisine nazaran daha az oluyor... Driver sürümüne baktığım zaman paylasacağım..

Son düzenleme:

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Windows 10 Single Lang.
Güncel driveri ve amdnin driverıyla beraber sunduğu yönetim panelini kaldırıp windows aygıt yöneticisiyle yüklediğim sürümdeyim. Şu anda sürüme bakamıyorum dışardayım. Yönetim paneline erişim de sağlayamıyorum.. Ancak belirttiğim gibi bu driverdan mıdır diğer islemlerden midir bilmem eskisine nazaran daha az oluyor... Driver sürümüne baktığım zaman paylasacağım..
Sistem ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,164
Üyeler
166,165
Son üye
KaoS+
Top Bottom