2 şarjlı pile 200-300 tl vereceğime 100-150 tane tek kullanımlık panasonic varta tarzı, hadi hiç olmadı a101 pillerinden alıyorum derdim tasam kalmıyortamam ama daha ucuza gelmiyor mu?
tanesi 5 TL'ye geliyor geçen sene fiyatı yani
Varta Energy Alkalin AAA 12 Li Pil Fiyatı ve Özellikleri
Varta Energy Alkalin AAA 12 Li Pil fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Varta Energy Alkalin AAA 12 Li Pil en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Var. Bu piller çinko kardon en fazla saat vs'de kullanılır. Kısa sürede biter.
bunla arasında çok farkı var mı acaba
teşekkürlerVar. Bu piller çinko kardon en fazla saat vs'de kullanılır. Kısa sürede biter.
link atabilir misin?2 şarjlı pile 200-300 TL vereceğime 100-150 tane tek kullanımlık panasonic varta tarzı, hadi hiç olmadı a101 pillerinden alıyorum derdim tasam kalmıyor
vg279q1r hariç her şey iptal oldu ciddenTeknosadan bişey almayı denemiyorum bile artık ne sipariş ettiysem iptal ettiler.
boşuna almayın hocam teknosa iptal ediyor sonra geçen de böyle yaptılar fiyatı daha ucuzdu tabi ama yine aynısını yapar bunlartanesi 5 TL'ye geliyor geçen sene fiyatı yani
Varta Energy Alkalin AAA 12 Li Pil Fiyatı ve Özellikleri
Varta Energy Alkalin AAA 12 Li Pil fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Varta Energy Alkalin AAA 12 Li Pil en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com