Neler Yeni

Vatan 2060 sistem satan var mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali
Bi git seni izliyorum sabahtan beri bütün forumlarda sistemi satıyorum diyorsun git sahibindene koy Forumu karıştırma
İstediğim fiyata veririm insanlara neden 10 k dan fazlaya verme diyorsun isteyen istediğini verir sana noluyo istersem bedava veririm

Shaco

80+ Bronze
Böyle fırsatçıları banlamak lazım forumdan ne kadar uzak olursa o kadar iyi.Utanmadan bir de forumun ikinci el bölümüne konu açmışlar 11-16 arası :D Sizin gibilerin nesli tükense de keşke ülke düzelse.

Furkanozr

80+ Silver
İstediğim fiyata veririm insanlara neden 10 k dan fazlaya verme diyorsun isteyen istediğini verir sana noluyo istersem bedava veririm
Usta tamam bende adama fikrumu sundum 9K lık sistemi 10k yı alabilir dağa fazla vermesin diye sen istediğin fiyata sat beni ilgilendirmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle fırsatçıları banlamak lazım forumdan ne kadar uzak olursa o kadar iyi.Utanmadan bir de forumun ikinci el bölümüne konu açmışlar 11-16 arası :D Sizin gibilerin nesli tükense de keşke ülke düzelse.
Bazıları 13.5 K dan ilana koymuş valla bunları banlamak lazım piyasadan anlamayan insanlar alırsa yazık

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,426
Üyeler
163,314
Son üye
Aron Feller