Neler Yeni

Vatan 4060 Ti, i5-14400f hazır sistemde işlemcinin aşırı ısınma sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat demiröz
Merhabalar, 11.11 indirimlerinden aldığım sistem ile alakalı sorun yaşıyorum. Sistem boşta bile 60 dereceleri görüyor hatta zaman zaman 80 derecelere çıkıyor. Bir oyun ya da autocad vs gibi programlara girince 100 dereceye ulaşıyor. Bu konuda ne yapmam gerek fikir verebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler şimdiden.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Metehan bahar
Xigmatek apache mi öğk 🤢. Hemen değiştir hojam. Bende de vardı vatan herkese kitliyor. Eğer işlemci ile ilgiliyse.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,620
İsim
Kerem Çavuş
Xigmatek apache mi öğk 🤢. Hemen değiştir hojam. Bende de vardı vatan herkese kitliyor. Eğer işlemci ile ilgiliyse.
Stok fandan iyidir
Merhabalar, 11.11 indirimlerinden aldığım sistem ile alakalı sorun yaşıyorum. Sistem boşta bile 60 dereceleri görüyor hatta zaman zaman 80 derecelere çıkıyor. Bir oyun ya da autocad vs gibi programlara girince 100 dereceye ulaşıyor. Bu konuda ne yapmam gerek fikir verebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Kule tipi soğutucu sorununuzu çözer

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,620
İsim
Kerem Çavuş
kule tipi sıvı soğutucu farketmiyor bütçe konusunda problemim yok sadece başka bi problemden kaynaklı ise boşu boşuna uğraşmak istemiyorum
Tam yükte kaç derece bir test edin sıkıntı olduğunu sanmıyorum , stok ve kötü soğutucularla işlemci ısınıyor malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence değil. Kule tipi yinede 100 derece yapmaz diye düşünüyorum.
Yanında stok soğutucu da veriliyor öyle bir şey olsa onla dener

elemin

80+ Bronze
kule tipi sıvı soğutucu farketmiyor bütçe konusunda problemim yok sadece başka bi problemden kaynaklı ise boşu boşuna uğraşmak istemiyorum
hocam güçlü bir işlemci ve intel modellerinde ısınma durumu var , o işlemcilerin dayanıklılık eşikleri yüksek ama uzun vadede sorun yaratır anca siz yinede bir soğutucu alın başka sorun yok gibi duruyor.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
Bios üzerinden işlemcinizi 65w moduna alın Yeni soğutucuya geçene kadar sıcaklık sorununuz çözülür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat demiröz
hocam güçlü bir işlemci ve intel modellerinde ısınma durumu var , o işlemcilerin dayanıklılık eşikleri yüksek ama uzun vadede sorun yaratır anca siz yinede bir soğutucu alın başka sorun yok gibi duruyor.
Dediğim gibi soğutucu almak problemimi çözecekse hemen alabilirim fakat donanımsal bi arıza olabilir mi çok anladığım konular değil malesef. Yarın sistemi bi vatan şubesine götürmeyi düşünüyorum yardımcı olurlar mı bilmiyorum aradım çağrı merkezini kutulayıp götürün vs gibi şeyler söylediler

elemin

80+ Bronze
Dediğim gibi soğutucu almak problemimi çözecekse hemen alabilirim fakat donanımsal bi arıza olabilir mi çok anladığım konular değil malesef. Yarın sistemi bi vatan şubesine götürmeyi düşünüyorum yardımcı olurlar mı bilmiyorum aradım çağrı merkezini kutulayıp götürün vs gibi şeyler söylediler
Hocam siz yine de kasayı götürün hem soğutucuyu orada montaj yaparlar.Başka bir arıza olduğunu sanmıyorum autocad gibi programlarda derecelerin yükselmesi normal stok soğutucu kurtarmıyor maalesef.Normalde havalar soğuduğu için bir nebze kurtarabiliyor ama ev sıcaktır diye düşünüyorum.

Top Bottom