❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

Nasıl olduysa 22:05:05'de aldım. Çıkar çıkmaz ödeme ekranına gelmiştim, düşünürken stok bitince ödeme yapmayı denedim ve sipariş oluşturuldu. Gördüğüm kadarıyla benim sipariş zamanı epey geç olmuş. Haliyle stokta olmayan bir sistemi almış olabilirim. İptal edilir mi dersiniz?
İptal olmaz

Diğer forumda okudum bazı uyanıklar havale ile satın almış 3 iş günü içinde ödeme yapması gerekiyor bu 3 günde çıkan sistemlere bakıp hangisi aklına yatarsa onun havalesini gerçekleştirecekler.
Dedikleri doğruymuş cidden 3 gün bekliyor mu vatan havale işlemlerde.
Alıntıyı görüntüle
Vatanda sistemlerin fiyatları kadar en büyük avantajı vade farksız taksit, alıp satan biri cidden havale eft ile alıyorsa (kullananları hariç tutuyorum) ticaretten pek anlamıyordur %10 kar bile belki edecek zaten aylık faiz %5

Nasıl olduysa 22:05:05'de aldım. Çıkar çıkmaz ödeme ekranına gelmiştim, düşünürken stok bitince ödeme yapmayı denedim ve sipariş oluşturuldu. Gördüğüm kadarıyla benim sipariş zamanı epey geç olmuş. Haliyle stokta olmayan bir sistemi almış olabilirim. İptal edilir mi dersiniz?
Müşteri memnuniyeti açısından büyük ihtimalle gönderirler eğer iptal olursa sosyal medya hesaplarına yaz ilgileniyorlar

sipariş oluşturulduysa, sorun olacağını sanmıyorum...

sipariş oluşturulduysa, sorun olacağını sanmıyorum...

bu ramler vatanın indirimli günlerinde 4.3k ya düşüyor takip edip bunu alırdım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,620
Üyeler
184,338
Son üye
kadirklknn
Geri