Vatan 6.5 bin tl

Sistemler hazır olduğu için parça değişimi olacağını sanmıyorum. Tek fiyattır yüksek ihtimal. Mağazada yoksa bile getirtebilirsin eğer görevliler düzgün kişiler ise RAM kısmını 8x2 yapmanda yardımcı olabilirler.

Sistem guzel her bayide yoktur diye dusunuyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: k4ng
  • Beğen
Sistemler hazır olduğu için parça değişimi olacağını sanmıyorum. Tek fiyattır yüksek ihtimal. Mağazada yoksa bile getirtebilirsin eğer görevliler düzgün kişiler ise RAM kısmını 8x2 yapmanda yardımcı olabilirler.
bende ondan sordum ya 1x16 yerine 2x8 daha mantıklı geliyor. bide kargoyla uğraşmak istemediğim için; ekran kartı takımı yada kötü kargo koşulları, iade,değişim uğraşmamak için gidip almak daha iyi gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem guzel her bayide yoktur diye dusunuyorum
bayide olma ihtimali oluyor yani gidip alınma ihtimali vardır diyorsun, sağolasın.

2x8 alman daha mantıklı öyle yap

• Beğen
https://www.vatanbilgisayar.com/AMD...50m-k-toshiba-500gb-m-2-SSD-crucial-16gb.html arkadaşlar sizce bu kasa nasıl. Bide bu kasaları gidip alabiliyor muyuz vatana. Ekle çıkar yapabiliyor muyuz orada. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
Al bunu geç.
Kasayıda bu olarak seç
THERMALTAKE Versa J24 RGB 650W 80+ Tempered Glass Mesh

Al bunu geç.
Kasayıda bu olarak seç
çift kanallı ramler (2x8,2x16 falan) daha fazla performans verir haberiniz olsun.

• Beğen
Al bunu geç.
Kasayıda bu olarak seç

çift kanallı ramler (2x8,2x16 falan) daha fazla performans verir haberiniz olsun.
bu da iyiymiş sağolasın bilgiler için.

Geri