Neler Yeni

Vatan Bilgisayar Bildiğimiz Gibi

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
az önce merak edip monitöre girdim ve yukarda fırsatları kaçırma yazdı ama benim keyfim kaçtı vatanda fırsat bize değil çalışanına yarar fırsat bu fırsaty der koronavirüsü bahane edip 10 liralık şeyi 50 liraya satarlar

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
mehmetcan ayman
bize ortalama 100 150 geliyor
yalnız konu sahibi sinirli diyorki vatan kazıkçı bizde elektrik faturalarını tartışıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikiside olabilir
ben sıkıntı yaşamasın diye bilgi verdim zaten biliyoruz vatanın ne olduğunu

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
ben sıkıntı yaşamasın diye bilgi verdim zaten biliyoruz vatanın ne olduğunu
Hocam Vatan da çok sütten çıkmış ak kaşık değil. Problemin olduğu zaman yeri geliyor çözmüyorlar bile. Yani "Vatan dan bir ürün aldım bir şey oldu mu rahatım" diyemiyoruz maalesef.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Hocam Vatan da çok sütten çıkmış ak kaşık değil. Problemin olduğu zaman yeri geliyor çözmüyorlar bile. Yani "Vatan dan bir ürün aldım bir şey oldu mu rahatım" diyemiyoruz maalesef.
sen yanlış anlamışsın bırak ak kaşığı gram beyazlık bulamazsın vatandan ürün alan kişi rahatlamaz kahrından ölür 3 sene önce flash bellek aldım burnumdan getirdiler önce fiyatını ödemediniz kredi kartınız sahte gibi şeylerle kapıma geldiler(şaka yapmıyorum bildiğimiz evimin kapısına) sonra bir daha ödemek zorunda kaldım ama 2 ay sonra cihaz bozuldu iade edemedim iki kat para ödememe rağmen almadılar tüketici mahkemesi dediğimde aldılar sonra bir daha geri vermediler yok teknik servistedir yok o yok bu en sonunda dedim yaw bırak kalsın istemiyorum dedim 400 lirada gitti flash bellekte içindeki belgelerde

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
mehmetcan ayman
VATAN İYİ DEMEDİM Kİ KAZIK OLDUĞUNU BELİRTTİM SADECE HOCAM

Top Bottom