🔥İndirim Vatan Bilgisayar Ekran Kartı/Bileşen İndirimleri

Arkadaşlar derdinize yanıyorsunuz da. Bir abi nasihatı vereyim.
Bin hatadan kurtarır sizi.
Ben de aile babasıyım. 3 çocuğum var. 3ü de kız.
23 yıllık evliyim. Dert sahibi olmak istemiyorsanız, şu kadınlara malınızı vermeyin. Evinizi, arabanızı kendi üzerinize yapmayın. Bu aç gözlü insanlar size boşanma davası açar, uzaklaştırma aldırır, malınız çöker, altınlar, Mehir, tazminat. İftira atıp sizin yıllarca yapmış olduğunuz Birikiminizi almaya çalışırlar.
Ayrıca kadına nafaka da var. Ömür boyu hem de. Yani kadın resmi evlenene kadar nafaka verirsiniz. Genelde evlenmezler. 3 çocukla kimse almaz bu kadınları.
Bırakın bilgisayar pahalı olsun dert etmeyin.
Önleminizi alın. Asla malınızı kendi üzerinize yapmayın.
Bir nasihat bin beladan kurtarır. Kulağınıza küpe olsun 47lik abinizden.
Hayırlı forumlar

Arkadaşlar derdinize yanıyorsunuz da. Bir abi nasihatı vereyim.
Bin hatadan kurtarır sizi.
Ben de aile babasıyım. 3 çocuğum var. 3ü de kız.
23 yıllık evliyim. Dert sahibi olmak istemiyorsanız, şu kadınlara malınızı vermeyin. Evinizi, arabanızı kendi üzerinize yapmayın. Bu aç gözlü insanlar size boşanma davası açar, uzaklaştırma aldırır, malınız çöker, altınlar, Mehir, tazminat. İftira atıp sizin yıllarca yapmış olduğunuz Birikiminizi almaya çalışırlar.
Ayrıca kadına nafaka da var. Ömür boyu hem de. Yani kadın resmi evlenene kadar nafaka verirsiniz. Genelde evlenmezler. 3 çocukla kimse almaz bu kadınları.
Bırakın bilgisayar pahalı olsun dert etmeyin.
Önleminizi alın. Asla malınızı kendi üzerinize yapmayın.
Bir nasihat bin beladan kurtarır. Kulağınıza küpe olsun 47lik abinizden.
Hayırlı forumlar
Hocam malı kendi üzerine yapmayacak, kimin üzerine yapacak? :shy:

Hocam malı kendi üzerine yapmayacak, kimin üzerine yapacak? :shy:
Anne baba. Abi, kardeş. Anne baba daha iyi.
Aha boşanıyorum. Mal bölünüyor. Zalimler 250 gram altın istiyor. 3ün 1ini alacaklar. Haberleri yok 😅

Son düzenleme:
Aha boşanıyorum. Mal bölünüyor. Zalimler 25 gram altın istiyor. 3ün 1ini alacaklar. Haberleri yok 😅
Evlilik dediğiniz şey sözleşmeli kölelik erkek tarafı için bence bana kalsa evlilik yapmam sevgili olarak yaşarım sonuna kadar çocuk olmadığı sürece bir sorun da olmaz 2 insan memnunsa

Aha boşanıyorum. Mal bölünüyor. Zalimler 25 gram altın istiyor. 3ün 1ini alacaklar. Haberleri yok 😅
250 gram reis. 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 38 yaşında bekarım, çok şükür kafam rahat.
İstediğim zaman oyunumu oynar, istediğim saatte eve girer, çıkarım. Kime NE ule! :kekw:
Biz de bekar oluyoruz artık. Salla kadınları. Arada birkaç misafir ederiz.

hocam 9070 xt red devil'dan neden nitro +'a geçiyorsunuz?
9070xt Red devil gerçekten çok güzel kart görünüş ve soğutma olarak ama 3x8 pin güç girişi sevemedim bir türlü gerçi tüm modeller böyle olsa seve seve kullanırdım ama nitro+ görüntüsü daha sade ve 12 pin tek kablo ve kablo gizleme btaketi olduğu için geçmek istedim . nitro+ 6 taksit yaptığımdan ortalama 5k gibi bir zararım oldu ama yapacak bir şey yok

250 gram reis. 😅

Biz de bekar oluyoruz artık. Salla kadınları. Arada birkaç misafir ederiz.
Benim de yaş 38 ufak ufak bakınıyorum evlenmek için kafa dengi birisi ama bekarlığında verdiği rahatlıkla az bir para harcamadım pc ye son sisteme ekipmanlarla 120k buldu herhalde al sat bir sürü zarar muhtemelen son sistemim olacak gibi :LOL:

2300'e geliyor sizce alınır mı? Windows kuracağım sadece, iki M.2 yuvam da dolu.

2300'e geliyor sizce alınır mı? Windows kuracağım sadece, iki M.2 yuvam da dolu.

alınmaz acelen yoksa

geçen ay amazon 2tb hiksemi 3300 e sattı

bende bu toshibada var

performansları aynı

kasımı beklersen amazonda 3300 e gene satabilir

ssd bu

1.webp

kasım ayını bekleyenler çoğunlukta ama bence uygun fiyatlı ürün denk gelirse almak lazım . 9070 xt nitro+ dün teslim aldım şansıma çok fazla cw çıkmadı bir ondan korkuyordum çok düşük miktarda belki psu değişsem o da düzelir ama psu yetiyor şimdilik . elimdeki 9070xt red devil da satılırsa bir kaç bin zarar etmiş olucam ama olsun arkadaşın biri 25k teklif etti 25k yazsam 20k ya isteyecekler söz bulamıyorum bazen .
25k teklif düşük kalmış 33k aldınız diye hatılıyorum %20 indirimle versen 27k civarı yapar :)

alınmaz acelen yoksa

geçen ay amazon 2tb hiksemi 3300 e sattı

bende bu toshibada var

performansları aynı

kasımı beklersen amazonda 3300 e gene satabilir

ssd bu

Alıntıyı görüntüle
sen bu ssd pahalı almışsın gibi ?
bu fiyatın altına ben marka 2tb m.2 ssd aldım bi kaç ay önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR