🔥İndirim SAPPHIRE VATAN GECE İNDİRİMLERİ KAÇIRMA

Başkan ne 9070 xt si sen 5090 almayacak mıydın?
Onu belirttim bi yerde bro. Oyun süremin azlığından ötürü vazgeçtim 5090 dan. 4090 ı sattım. Bir tek hafta sonu 2-3 saat oyun oynuyorum. Dolayısıyla 5090 abartı kaçar diye 9070 xt nin yeterli olacağını düşündüm. Araba olaylarım da var bakalım nasip.

GÜNCEL İNDİRİMLER TEKRAR YENİLENDİ AYNI FİYAT

Onu belirttim bi yerde bro. Oyun süremin azlığından ötürü vazgeçtim 5090 dan. 4090 ı sattım. Bir tek hafta sonu 2-3 saat oyun oynuyorum. Dolayısıyla 5090 abartı kaçar diye 9070 xt nin yeterli olacağını düşündüm. Araba olaylarım da var bakalım nasip.
hayırlı olsun. kartı tak da bi bakalım nasılmış :D

9070 XT Nitro+ yerine 3K daha verip XFX Mercury almak mantıklı mı? Araştırdımda fan ses seviyeleriyle ilgili net bir bilgi bulamadım. Ama öğrendiğim şey XFX Mercury'den daha iyi bir 9070 XT yok. Hem görsel hem de performans. Girdiği listelerin hep en başında gördüm.

Kullanıyorum, memnunum Nitro+ dan pahalı olduğu için fazla tercih edilmiyor olabilir. Ben mıknatıslı fan, buhar odalı soğutma ve 3x8 pin olması nedeniyle tercih ettim. Çok serin çalışıyor ama iri bir kart, Dark Knight kasaya sığdırabilmek için perçinleri sökerek ssd ve hdd kızaklarını çıkarmak zorunda kaldım. Fanlar 1400 devirden sonra kafa ütüleyebiliyor ama 1000 devir üzerine çıkma ihtiyacı duymadım, çünkü kart ısınmıyor, kasada üç adet fan var. Vram lar Hynix değil Samsung çıktı.

Eyvallah bro. 11 kasima kadar bekleyecegim. Daha uygununu gormezsem takip kullanacagim 🙃
aslında bu indirimlerde gözden kaçan en büyük hazine 9070 düz pulse modelinin 25k olması vatan da 5070 tokatlıyor üstüne vram fazla ve fiyat daha ucuz

aslında bu indirimlerde gözden kaçan en büyük hazine 9070 düz pulse modelinin 25k olması vatan da 5070 tokatlıyor üstüne vram fazla ve fiyat daha ucuz
Hocam çok iyi tespit, bende 9070 almayı düşünüyorum, acaba powerim yeterli olur mu? Undervolt yapmayı düşünüyorum

ürününüz gümrükte takılır paranızda çöp olur çünkü yasal mevzuat geregi 30 euro kargo dahil gelmez
Amazon ile konuştum şansımı deneyeceğim dedim. Ek vergi vs çıkarmış diye de sordum. Ya gelir yada direk para iadesi olur dedi. Bi umuttur yaşamak. Diyerek bekliyorum bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070 nasıl Bi kart elimde hali hazırda 3060 ti ve ryzen 5600x var. Amd en son 6 bin serisi vardı. Sürekli watman hataları doluydu. Şimdi nvdia da sorunsuz kullanıyorum. 90 serisi nasıl gerçkten kullanan arkadaşlara soruyorum. Alınır mı

Hocam çok iyi tespit, bende 9070 almayı düşünüyorum, acaba powerim yeterli olur mu? Undervolt yapmayı düşünüyorum
9070xt ye oranla daha az güç çektiğini biliyorum ama garanti olmak adına 750w altına düşmeyin power da

Geri