Blacdus
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
Hahahaha ben 15 senelik elektronikciyim bro. Hayatinda ki gun sayisi kadar besleme anakart tamiri yaptim. Bisey bilmeden ahkam kesiyorsun hala. Pcb farkini sana sayfalarca anlatirim da bi halt anlayacagini sanmadigimdan kendimi yormam. Ufacik bilginle saga sola sallama uzulursun. Hadi eyvallahPCB kalite farkı? çok klasik bir cümle hocam. Muhtemelen PCB üzerindeki fazların, bobinlerin, mosfetlerin tam olarak nerde ne işe yaradığını, hangi bileşenin nereye güç sağladığını, hangisinden akım geçip hangisinin besleme yaptığını bilmiyorsunuzdur o halde PCB nin laf olsun diye "PCB kalite farkı" cümlesi dışında size ne faydası var? 14+2 faz kart uçup kaçıyor 10 yıl çalışıyor da 12+2 faz kart 2 yıla çöp mü oluyor gözünüzü seveyim bildiğiniz temeller üzerinden kartlarınızı övün, size zerre kadar faydası olup olmadığını bile bilmediğiniz şeyleri dile getirmeyin.
O zaman Aorus elite in PCB de nitro+ dan daha iyi ne yapıcaz nitro+ çöp mü diyecez?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nitro+ dediğin kart fabrika çıkışı dibine kadar OC lu, neredeyse limitlerinde PL bile artırsan kart düzgün OC yemez frekans artar, güç tüketimi 370W ları görür ama oyunlarda bir artış göremezsin çünkü stok halde bile boost frekansı 3100-3150mhz civarı gezer pulse dediğin kart ise base clock da piyasanın en düşüğü 2500mhz, oyunlarda da 2850-2900mhz zar zor görür ama PL bile artırmadan ufak 1-2 dokunuşla frekansı nitro+ seviyesine yada yakınlarına çıkarırsın fark burada işte o yüzden arada %1 bile fark yok diyorum.