🔥İndirim SAPPHIRE VATAN GECE İNDİRİMLERİ KAÇIRMA

PCB kalite farkı? çok klasik bir cümle hocam. Muhtemelen PCB üzerindeki fazların, bobinlerin, mosfetlerin tam olarak nerde ne işe yaradığını, hangi bileşenin nereye güç sağladığını, hangisinden akım geçip hangisinin besleme yaptığını bilmiyorsunuzdur o halde PCB nin laf olsun diye "PCB kalite farkı" cümlesi dışında size ne faydası var? 14+2 faz kart uçup kaçıyor 10 yıl çalışıyor da 12+2 faz kart 2 yıla çöp mü oluyor gözünüzü seveyim bildiğiniz temeller üzerinden kartlarınızı övün, size zerre kadar faydası olup olmadığını bile bilmediğiniz şeyleri dile getirmeyin.

O zaman Aorus elite in PCB de nitro+ dan daha iyi ne yapıcaz nitro+ çöp mü diyecez?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nitro+ dediğin kart fabrika çıkışı dibine kadar OC lu, neredeyse limitlerinde PL bile artırsan kart düzgün OC yemez frekans artar, güç tüketimi 370W ları görür ama oyunlarda bir artış göremezsin çünkü stok halde bile boost frekansı 3100-3150mhz civarı gezer pulse dediğin kart ise base clock da piyasanın en düşüğü 2500mhz, oyunlarda da 2850-2900mhz zar zor görür ama PL bile artırmadan ufak 1-2 dokunuşla frekansı nitro+ seviyesine yada yakınlarına çıkarırsın fark burada işte o yüzden arada %1 bile fark yok diyorum.
Hahahaha ben 15 senelik elektronikciyim bro. Hayatinda ki gun sayisi kadar besleme anakart tamiri yaptim. Bisey bilmeden ahkam kesiyorsun hala. Pcb farkini sana sayfalarca anlatirim da bi halt anlayacagini sanmadigimdan kendimi yormam. Ufacik bilginle saga sola sallama uzulursun. Hadi eyvallah

Msi ventus x2 rtx 5070 aldım. Amazondan 21 bine geldi. İyimi aldım? Piyasaya göre 8 bin düşük ama komple sistem mi alsaydım acaba mantıklı mı acaba

Msi ventus x2 rtx 5070 aldım. Amazondan 21 bine geldi. İyimi aldım? Piyasaya göre 8 bin düşük ama komple sistem mi alsaydım acaba mantıklı mı acaba
21 bin tl cidden uygun fiyat

Tabi gelirse satıcı Amazon us 😂 elimdeki rtx 3060 ti yi de elden çıkardım mı 10 bine tamamdır. Sistem güncellemesi.
gelmez boşa para vermissin 10k da vergi ödersin gümrükte takılır resmi olarak kargo dahil 30 euro sınır

9070 XT Nitro+ yerine 3K daha verip XFX Mercury almak mantıklı mı? Araştırdımda fan ses seviyeleriyle ilgili net bir bilgi bulamadım. Ama öğrendiğim şey XFX Mercury'den daha iyi bir 9070 XT yok. Hem görsel hem de performans. Girdiği listelerin hep en başında gördüm.

Acayip yakışıklıymış yahu. Enfes duruyor...

Hahahaha ben 15 senelik elektronikciyim bro. Hayatinda ki gun sayisi kadar besleme anakart tamiri yaptim. Bisey bilmeden ahkam kesiyorsun hala. Pcb farkini sana sayfalarca anlatirim da bi halt anlayacagini sanmadigimdan kendimi yormam. Ufacik bilginle saga sola sallama uzulursun. Hadi eyvallah
Tamam bRo "PCB farkı kanka anlasana yhsa"

7700 xt niz var gigabyte ve online olarak sadece fc 24 oynuyorsunuz şuan yada hikayeli oyunlar 9070 xt ye geçmeye gerek var mıdır siz olsanız ne yapardınız

Tamam bRo "PCB farkı kanka anlasana yhsa"
Ya kes cahil cahil konusma. Ben tek fark pcb mi dedim. Daha pcb nin ne oldugunu bilmiyorsun. Benim meslegim bu birader. Saygi duyun biraz ya. 10 tane madde saydim. Pulseyi kotulemedim. Bana gore olanı söyledim. Performans farki %5 ile %10 arasinda. Sogutma farki ortada. Guc girisi pcb kalitesi vsvs bana gore aradaki 3 bin lira farka deger dedim. Sana gore degmezse degmez dersin. Benim tezimi curutmeye calisiyosun ufacik beyninle. Ben yillarimi verdim bu meslege. Sana pcb farkini mi anlatayim burda saatlerce. Hos anlatsamda youtubedan izledigin videolarla konusucaksin orasi da ayri mesele tabi. Sen git pulse al birader tamam. Burda milleti zehirleme ufacik aklinla. Ben aradaki farkları yazdim. Pulse kotu kart degil. Hangisine bütçeniz yetiyorsa onu alin beyler. Ben oyumu nitrodan yana kullandim. Daha da tartismicam seninle. Bana da tek kelime etme ufacik aklinla. Hadi yaylan

7700 xt niz var gigabyte ve online olarak sadece fc 24 oynuyorsunuz şuan yada hikayeli oyunlar 9070 xt ye geçmeye gerek var mıdır siz olsanız ne yapardınız
Monitorun 1080p ise gecmene gerek yok bro. Eger 2k yada 4k monitorun varsa tabi ki asiri fark hissedersin. Karar senin

Ya kes cahil cahil konusma. Ben tek fark pcb mi dedim. Daha pcb nin ne oldugunu bilmiyorsun. Benim meslegim bu birader. Saygi duyun biraz ya. 10 tane madde saydim. Pulseyi kotulemedim. Bana gore olanı söyledim. Performans farki %5 ile %10 arasinda. Sogutma farki ortada. Guc girisi pcb kalitesi vsvs bana gore aradaki 3 bin lira farka deger dedim. Sana gore degmezse degmez dersin. Benim tezimi curutmeye calisiyosun ufacik beyninle. Ben yillarimi verdim bu meslege. Sana pcb farkini mi anlatayim burda saatlerce. Hos anlatsamda youtubedan izledigin videolarla konusucaksin orasi da ayri mesele tabi. Sen git pulse al birader tamam. Burda milleti zehirleme ufacik aklinla. Ben aradaki farkları yazdim. Pulse kotu kart degil. Hangisine bütçeniz yetiyorsa onu alin beyler. Ben oyumu nitrodan yana kullandim. Daha da tartismicam seninle. Bana da tek kelime etme ufacik aklinla. Hadi yaylan

Monitorun 1080p ise gecmene gerek yok bro. Eger 2k yada 4k monitorun varsa tabi ki asiri fark hissedersin. Karar senin
monitör 24 inç aoc 2 k ips

Ciddimiisin iptal mi edeyim yoksa gelir ve gümrük ücretinden dolayı otomatik İade ni olur
ürününüz gümrükte takılır paranızda çöp olur çünkü yasal mevzuat geregi 30 euro kargo dahil gelmez

Başkan ne 9070 xt si sen 5090 almayacak mıydın?

Geri