Neler Yeni

Yardım Vatan Bilgisayar haklarım nelerdir?

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Peki bu bilgiyle nereden ulaşabilirim vatanın internet sitesinde yazarmi şimdi müşteri hizmetlerini ararım söylerim böyle bi hakkiniz yok der kanit olarak nereden gösterebilirim
Thh ile görüşebilirsiniz. Onlar yok derler tabii ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
bende elden teslim ettiğin an diye başlar biliyorum. çünkü internetten teslim değil yani elden teslim ve mağaza satışı olduğu için tüketici servise kime gitti kim aldı ne zaman başladı diye bakmaz. o kısım mağazanın sorumluluğu. sanırım sen internetten işlem başlatıp kargolama şeklinde olan ile karıştırdın.
kardeşim ürünü servise teslim etmiyorsun ki satıcı ve aracı olan firmaya senin adına göndermek için teslim ediyorsun garanti süresi ürünün servise ulaşması itibari ile başlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
kardeşim ürünü servise teslim etmiyorsun ki satıcı ve aracı olan firmaya senin adına göndermek için teslim ediyorsun garanti süresi ürünün servise ulaşması itibari ile başlar
Yokmu bunu. Yazısı yav bakalım işte napacam simdi

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Yokmu bunu. Yazısı yav bakalım işte napacam simdi
öyle bir yazı yok en azından ben göremedim ama ürünün yetkili servise verilmesi itibari ile 20 iş günü içerisinde sonuçlanmasıyla alakalı madde vardı. Sonuçta satıcı ve aracı firma yetkili servis olmadığına göre bu süre arızalı ürünün yetkili servisin eline geçmesiyle başlıyor otomatik olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
öyle bir yazı yok en azından ben göremedim ama ürünün yetkili servise verilmesi itibari ile 20 iş günü içerisinde sonuçlanmasıyla alakalı madde vardı. Sonuçta satıcı ve aracı firma yetkili servis olmadığına göre bu süre arızalı ürünün yetkili servisin eline geçmesiyle başlıyor otomatik olarak
Ozaman kargocu lar için ayri bir süre vardır herhalde kimse kargonun keyfini beklemez illaki bir süresi vardır acaba o nekadardir 60 gün sonra yurtdışına çıkacak değildir herhalde

Mert

80+ Silver
Ozaman kargocu lar için ayri bir süre vardır herhalde kimse kargonun keyfini beklemez illaki bir süresi vardır acaba o nekadardir 60 gün sonra yurtdışına çıkacak değildir herhalde
Kaç kez yazdım, yine yazıyorum. Kargo seni ilgilendirmez, satıcıya bildirdiğin tarih önemli.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Azami tamir süresi ne zaman başlar?
Azami tamir süresi, garanti süresi içerisinde, mala ilişkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya bildirimi tarihinde, garanti süresi dışında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren başlar.

hem servis hemde satıcı yer ile süreç başlayabiliyormuş. ticaret bakanlığındaki linkini buraya bırakıyorum yazı direk ordan alınma. öyle mağazaya gönderim süreci dahil değil gibi bir şey yok. konu sayesinde öğrenmiş olduk :D hatta arızalandığını firmaya belirttiğin resmi bir yazı bile sürecin başladığına dair hak iddia etmende önemli rol oynuyormuş. senin iddiandaki mantıksız kısım ise; mağaza, servise göndermedim ürünü henüz süreç başlamadı diyip seni 5 ay oyalasa ne yapacaksın gibi bir teori ile bile çürüyebiliyor.

Son düzenleme:

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Mantıken senin dediğin gibi olsa firma canı ne zaman isterse o zaman gönderir benimde başıma geldi thh başvurduğumda bana servis için verdiğimde başladığını söylemişlerdi

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Mantıken senin dediğin gibi olsa firma canı ne zaman isterse o zaman gönderir benimde başıma geldi thh başvurduğumda bana servis için verdiğimde başladığını söylemişlerdi
yanlış alıntı pardon diğer arkadaşı etiketleyecektim.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Yanlış etiketledin galiba
aynen arkadaşın postuna yazacaktım. ticaret bakanlığının yazısını direk buldum. öyle servise gönderince diye bir ibare yok. distribitör veya direk marka satıyorsa zaten servise gidiyor, eğer mağazadan aldıysan satıcı firma/mağaza ile arıza süreci başlıyormuş. yani arkadaşın mağaza ne zaman servise gönderirse süreç başlar dediği tamamen yanlışmış.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,881
Üyeler
161,157
Son üye