Kral eyw ama bu webe özel ben elden almak için istiyorumişlemciyi 5600 yap ssdyi msi yapAMD RYZEN 5 5500-B450M-A PRO-ZOTAC RTX 4060 GAMING-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD RYZEN 5 5500-B450M-A PRO-ZOTAC RTX 4060 GAMING-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anakart b450'ler içinde en düşük seviye olanı. En azından bi tomahawk veya gaming plus iyi olurdu. Ama sanırım opsiyon koymamışlar anakartta. Kampanyanın kısa bir süresi yoksa 1-2 gün daha araştırın derim.Vatan bilgisayardan yarın hazır sistem alıcam 23 24 K bütçem var yarın için güzel bi sistem bulabilirmisiniz bana ?
mağazadan teslim al seçeneğini seçKral eyw ama bu webe özel ben elden almak için istiyorum
Güvenilir(!) diyeHocam neden vatanbilgisayar peki?
Bu arada web özel seçeneğini web üzerinden sipariş oluşturup seçtiğiniz mağazadan elden alabilirsiniz. (mağaza stoğunda olması gerekiyor)
Güvenilir(!) diye
Harbiden en son alınacak yer vatandırHocam neden vatanbilgisayar peki?
Bu arada web özel seçeneğini web üzerinden sipariş oluşturup seçtiğiniz mağazadan elden alabilirsiniz. (mağaza stoğunda olması gerekiyor)
Sistemde sorun çıkınca hepsi aynı. Değişmiyor vatanda ekstra fazla vermiş oluyorsun. Bi sürü şikayet postları görüyoruz. Yinede siz bilirsinizGüvenilir(!) diye
Ünlem var hocam her yer hakkını aramayı bilmiyorsan seni düzmeye çalışıyorSistemde sorun çıkınca hepsi aynı. Değişmiyor vatanda ekstra fazla vermiş oluyorsun. Bi sürü şikayet postları görüyoruz. Yinede siz bilirsiniz
Oturduğum şehirde vatan bilgisayar olduğu vatan diyorumHarbiden en son alınacak yer vatandır