Neler Yeni

Vatan Bilgisayar, RX 5600 XT'yi değiştirmek yerine iade yapıyor

itachi56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ramazan Minas
elamlar, Vatan'dan almış olduğum RX5600 XT Sapphire Pulse model ekran kartımı coil whine sorunundan dolayı servise gönderdim. Şu an ise servis sorgulama kısmında iade alınabilir yazıyor. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda ürünün kendisi ve benzeri yoktur, para iadesi olacaktır diyor. Fakat ben bu ürünü 2800TL civarında satın aldım ve şu an iste fiyatlar tavan. Herhangi bir para iadesinde benim bu modele yakın bir ekran kartı almam imkansızdır. Sırf servisleri başarısız olmuş diye böyle bir mağduriyet yaşatmaları tamamen saçmalık değil midir? THH'ye başvurmayı düşünüyorum.

-Yec

80+ Bronze
THH'ye başvurunca bir şey çıkacağını sanmıyorum. Aldığın fiyata iade ediyorlar işte? Faizi ile ödemelerini beklemek yanlış, bazen kurnazlık olsun diye böyle yapanlar da var ama neyse oralara hiç girmeyeceğim.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Hocam kartı geri iste

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
elamlar, Vatan'dan almış olduğum RX5600 XT Sapphire Pulse model ekran kartımı coil whine sorunundan dolayı servise gönderdim. Şu an ise servis sorgulama kısmında iade alınabilir yazıyor. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda ürünün kendisi ve benzeri yoktur, para iadesi olacaktır diyor. Fakat ben bu ürünü 2800TL civarında satın aldım ve şu an iste fiyatlar tavan. Herhangi bir para iadesinde benim bu modele yakın bir ekran kartı almam imkansızdır. Sırf servisleri başarısız olmuş diye böyle bir mağduriyet yaşatmaları tamamen saçmalık değil midir? THH'ye başvurmayı düşünüyorum.
Yaptıkları şey yasal diye biliyorum, sırf bana bunu yaparlar diye garantiye göndermeyip 1 yıl CW ile kullandım kartı…

itachi56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ramazan Minas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
THH'ye başvurunca bir şey çıkacağını sanmıyorum. Aldığın fiyata iade ediyorlar işte? Faizi ile ödemelerini beklemek yanlış, bazen kurnazlık olsun diye böyle yapanlar da var ama neyse oralara hiç girmeyeceğim.
Ama bir para iadesi talebim olmadı ürünü yapmadık diyip para iadesi yapmaları saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kartı geri iste
Öyle yapıyorum fakat onarırken bozmuşlar.

Coil Whine büyük bir sorun değil bence. Öyle kullanmam dersen 6000tl civarı satabilirsin
Ses oldukça fazlaydı ondan servise göndereyim en azından sorun kalksın dedim hemen tezggah çevirmeye başladılar.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
sadece coil whine varsa kartını geri iste ve 2. el olarak sat. şu aralar 2. elde 4-4.5 gibi gider tahminimce.

itachi56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ramazan Minas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptıkları şey yasal diye biliyorum, sırf bana bunu yaparlar diye garantiye göndermeyip 1 yıl CW ile kullandım kartı…
Servise gönderdiğim ürünün bana sorulmadan para iadesi yapılması yasal değil diye biliyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,794
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ama bir para iadesi talebim olmadı ürünü yapmadık diyip para iadesi yapmaları saçma.

Öyle yapıyorum fakat onarırken bozmuşlar.

Ses oldukça fazlaydı ondan servise göndereyim en azından sorun kalksın dedim hemen tezggah çevirmeye başladılar.
Öyle bir şey olduysa mislini isteyebilirsin.

itachi56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ramazan Minas

itachi56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ramazan Minas

Yavuz241

80+ Bronze
Kartı verdiğiniz gibi size veremiyorlarsa THH'ye başvurabilirsiniz.

Top Bottom