Utku 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 140 Dahası Reaksiyon skoru 85 Konum İstanbul İsim Utku Twitter utkuoloji Facebook utkuablak77 14 Mayıs 2020 #1 Dostlar dün akşam sistem siparişi verdim ama halen sipariş onayı bekleniyor diyor. Var mı başına gelen?
Dostlar dün akşam sistem siparişi verdim ama halen sipariş onayı bekleniyor diyor. Var mı başına gelen?
XDfrancada54 80+ Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 320 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim Bilal Bulama 14 Mayıs 2020 #2 Utku yazmış: Dostlar dün akşam sistem siparişi verdim ama halen sipariş onayı bekleniyor diyor. Var mı başına gelen? Devamı için tıklayın...
Utku yazmış: Dostlar dün akşam sistem siparişi verdim ama halen sipariş onayı bekleniyor diyor. Var mı başına gelen? Devamı için tıklayın...
Utku 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 140 Dahası Reaksiyon skoru 85 Konum İstanbul İsim Utku Twitter utkuoloji Facebook utkuablak77 14 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 XDfrancada54 yazmış: uzun süredir mi diyor? 1 saat felansa normal Devamı için tıklayın... Dün akşam verdim siparişi
XDfrancada54 yazmış: uzun süredir mi diyor? 1 saat felansa normal Devamı için tıklayın... Dün akşam verdim siparişi
Behram 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 Dahası Reaksiyon skoru 272 İsim Abdurrahman 14 Mayıs 2020 #4 Utku yazmış: Dostlar dün akşam sistem siparişi verdim ama halen sipariş onayı bekleniyor diyor. Var mı başına gelen? Devamı için tıklayın... bir kaç gün bekliyorsun işin hızlanmasını istiyorsan mail at
Utku yazmış: Dostlar dün akşam sistem siparişi verdim ama halen sipariş onayı bekleniyor diyor. Var mı başına gelen? Devamı için tıklayın... bir kaç gün bekliyorsun işin hızlanmasını istiyorsan mail at
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,073 En İyi Cevap 27 Dahası Reaksiyon skoru 11,947 Yaş 29 Konum Adana İsim Ventus İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Instagram www.instagram.com/serhatcanavci Steam www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii Twitter AvciSerhatCan Facebook serhatcanavci Discord Ventus#1033 Reddit VentusTR 14 Mayıs 2020 #5 Müşteri temsilcisiyle iletişime geç öğrenirsin