Vatan bilgisayar şüpheli garanti süreci

Efehutt

80+
Reaksiyon skoru
1
Laptop umu garantiye yollamıştım vatana. Donanım arızası olduğu kesindi. Cihazıma sadece bakım yaptı vatan bilgisayar servis. Sorunu daha da fazla açıkladım. Tekrar gönderdim. Cihaz geçen cuma servise ulaştı. Bugün pazartesi 16 17 gibi cihaz serviste hazır etiketine döndü. Müşteri temsilcisini aradım onarılmış olarak not düşüldüğünü söyledi.
Gerçekten onarılmış mıdır yoksa yine sadece balım mı yapılmıştır?

Onarıldıysa neyi onarildi ne hatasi tespit edildi bunlari sana bildirecek bir servis kagidi vermeleri lazim

Laptop umu garantiye yollamıştım vatana. Donanım arızası olduğu kesindi. Cihazıma sadece bakım yaptı vatan bilgisayar servis. Sorunu daha da fazla açıkladım. Tekrar gönderdim. Cihaz geçen cuma servise ulaştı. Bugün pazartesi 16 17 gibi cihaz serviste hazır etiketine döndü. Müşteri temsilcisini aradım onarılmış olarak not düşüldüğünü söyledi.
Gerçekten onarılmış mıdır yoksa yine sadece balım mı yapılmıştır?
Kağıtta yazması lazım benim fikrimce içini bile açmamışlardır

Öyle bir şey yapılmışsa yeni cihaz talep edebilir miyim
Hocam rog g16 vardı bende vramler sorunluydu adamlar içini açmadan geri yollamış anakart değişti diyor birde (1 sene önce) sonra gittim mağazaya tartıştık baya adamlarla en son asustan belge alıp iade ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir şey yapılmışsa yeni cihaz talep edebilir miyim
Kanıtlayamazsın

Hocam rog g16 vardı bende vramler sorunluydu adamlar içini açmadan geri yollamış anakart değişti diyor birde (1 sene önce) sonra gittim mağazaya tartıştık baya adamlarla en son asustan belge alıp iade ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanıtlayamazsı
Asustan nasıl bilgi aldınız. Tamir edilmezse ben de o yola başvurayım.

Geri