Neler Yeni

Vatan Bilgisayar'daki bu sistemi özelleştirmek istiyorum

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bu linkteki sistemi bütçeme uygun gördüm fakat kasa SSD ve Anakartı değiştirme yönünde değişiklikler yapmak istiyorum bunu Vatan Bilgisayar'a gidince söylesem değişiklik yaparlar mı?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Vatanda Hazır sistemdeki parçaları değiştirmenin bir yolu var evet ama nasıl işliyor bilmiyorum söylersen ayarlama yaparlar bence yada aynı kasayı toplayıp istediğinle değiştirirler diye düşünüyorum

Bergee

80+ Silver
Muhtemelen yapmaz bunun yerine gamegaraj üzerinden alın ve gamegaraj üzerinden alırsanız sistem de değişiklikler yapabiliyorsunuz fiyatı bana çok fazla geldi o fiyata 1660s li sistem dizersin :)

ACEzzzz

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Caner Demir

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen yapmaz bunun yerine gamegaraj üzerinden alın ve gamegaraj üzerinden alırsanız sistem de değişiklikler yapabiliyorsunuz fiyatı bana çok fazla geldi o fiyata 1660s li sistem dizersin :)
vatan veyahut itopya harici ailem pek güvenemiyor üstelik kendileri de gidip görüp almak istiyorlar :( yoksa daha ucuza toplayabileceğim siteler var ve bunu söyledim ama yine de vatan veya itopya harici güvenemiyorlar aslında itopya'ya da güvenemiyorlar nedense bilmiyorum ama hafif sıcak da bakmıyorlar değil

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatanda Hazır sistemdeki parçaları değiştirmenin bir yolu var evet ama nasıl işliyor bilmiyorum söylersen ayarlama yaparlar bence yada aynı kasayı toplayıp istediğinle değiştirirler diye düşünüyorum
değişiklik yapılabiliyorsa süper o zaman :D
bu sistem kafama yattı çünkü fakat PSU ve SSD ye güvenemiyorum bir de anakartım A320 ne kadar A320 serisinin en iyilerinden olsa da insan almışken B450 almak istiyor bu bütçede.
Mesaj otomatik birleştirildi:

itopyadan alma reis ben bir fare aldım 20 iş günüde geldi
kendimiz gidip alacağız mağazasından

Bergee

80+ Silver
vatan veyahut itopya harici ailem pek güvenemiyor üstelik kendileri de gidip görüp almak istiyorlar :( yoksa daha ucuza toplayabileceğim siteler var ve bunu söyledim ama yine de vatan veya itopya harici güvenemiyorlar aslında itopya'ya da güvenemiyorlar nedense bilmiyorum ama hafif sıcak da bakmıyorlar değil
Gamegaraj'a güvenebilirler 2336 tl'ye ekran kartı aldım ve geldi sorunsuz bir şekilde üstelik 2 günde :)

bu üründe değişiklikler yapabilirsiniz.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
değişiklik yapılabiliyorsa süper o zaman :D
bu sistem kafama yattı çünkü fakat PSU ve SSD ye güvenemiyorum bir de anakartım A320 ne kadar A320 serisinin en iyilerinden olsa da insan almışken B450 almak istiyor bu bütçede.
Evet değişiklik yapabiliyorsun sistemde yapanlar vardı diye biliyorum fakat nasıl işliyor hiçbir fikrim yok yani konuşunca mı yaparlar yoksa aynı sistemi toplatırlar mı bilmiyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gidebilirsen itopya'ya git bu sistemin kasa ve psu'su kötü.
o sebepten ötürü zaten özelleştirmek istedim bu bütçeye (5300TL) ye itopya'dan bir sistem bulabilir misiniz 700 800TL kadar da monitöre para ayırmak istiyorum

Evet değişiklik yapabiliyorsun sistemde yapanlar vardı diye biliyorum fakat nasıl işliyor hiçbir fikrim yok yani konuşunca mı yaparlar yoksa aynı sistemi toplatırlar mı bilmiyorum.
o zaman oraya gidince sorarım onu bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ^^

Gamegaraj'a güvenebilirler 2336 TL'ye ekran kartı aldım ve geldi sorunsuz bir şekilde üstelik 2 günde :)

bu üründe değişiklikler yapabilirsiniz.
maalesef hocam ne dediysem olduramadım Vatan veya İtopya haricine güvenemiyorlar nedense

Emnsf

80+
o sebepten ötürü zaten özelleştirmek istedim bu bütçeye (5300TL) ye itopya'dan bir sistem bulabilir misiniz 700 800TL kadar da monitöre para ayırmak istiyorum

o zaman oraya gidince sorarım onu bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ^^

maalesef hocam ne dediysem olduramadım Vatan veya İtopya haricine güvenemiyorlar nedense
DA4 sistem var ama o da 5700 TL.İstersen sinerjiye de bakabiliriz.

Top Bottom