Ekleme yapabiliyorsun dostum. Sıkıntı olmuyor. Garanti devam ediyor.Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Vatan'da OEM hazır sistem aldık diyelim kasa kapağını vs. açınca garanti dışı kalıyor mu? Yani kasanın içine fan vs. ekleyebiliyor muyuz?
O sistemlerden genel olarak uzak durmalısın kasa ve psuları çöp sadece aralrında xigmatek olan 1-2 tane vardı alınabilir gibi. genelde ramler 1x16 oluyor ve performans düşmesine neden olur.Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Vatan'da OEM hazır sistem aldık diyelim kasa kapağını vs. açınca garanti dışı kalıyor mu? Yani kasanın içine fan vs. ekleyebiliyor muyuz?
Dostum tamam da bu dediğinin adamın sorduğu soruyla ne alakası var ? Ayrıca bütün sistemleri de kötü değil. Ben ucuza iyi bir sistem yakalayıp almıştım. Hatta linkini de bırakayım. Ben aldığımda 4500tl idi. Ama bu sistemin iyi olması hepsinin iyi olduğu anlamına da gelmiyor. Dediğin gibi çöp olarak nitelendirebileceğimiz birçok sistem var.O sistemlerden genel olarak uzak durmalısın kasa ve psuları çöp sadece aralrında xigmatek olan 1-2 tane vardı alınabilir gibi. genelde ramler 1x16 oluyor ve performans düşmesine neden olur.
Son zamanlardaki sistemlerden bahsediyorum istisnaların olduğunu belirttim zatenDostum tamam da bu dediğinin adamın sorduğu soruyla ne alakası var ? Ayrıca bütün sistemleri de kötü değil. Ben ucuza iyi bir sistem yakalayıp almıştım. Hatta linkini de bırakayım. Ben aldığımda 4500tl idi. RAM çift kanal kasa Spec delta. Ama bu sistemin iyi olması hepsinin iyi olduğu anlamına da gelmiyor. Dediğin gibi çöp olarak nitelendirebileceğimiz birçok sistem var.
Ekleme yapabiliyorsun dostum. Sıkıntı olmuyor. Garanti devam ediyor.
O sistemlerden genel olarak uzak durmalısın kasa ve psuları çöp sadece aralrında xigmatek olan 1-2 tane vardı alınabilir gibi. genelde ramler 1x16 oluyor ve performans düşmesine neden olur.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Dostum tamam da bu dediğinin adamın sorduğu soruyla ne alakası var ? Ayrıca bütün sistemleri de kötü değil. Ben ucuza iyi bir sistem yakalayıp almıştım. Hatta linkini de bırakayım. Ben aldığımda 4500tl idi. Ama bu sistemin iyi olması hepsinin iyi olduğu anlamına da gelmiyor. Dediğin gibi çöp olarak nitelendirebileceğimiz birçok sistem var.