Neler Yeni

Vatan Oem PC Önerisi 5300₺

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Merhaba arkadaşıma vatandan PC alacaz bende size güvendim
Maksimum 4500 kasa fiyatı
700 800 arasıda monitör

Abdullah abinin sistemini bekle dicem ama şimdi ya 6klık sistem çıkarsa mahcup olurum.Toplama demeyin kendide bilmiyor aileside internete çok güvenmiyor.Ben bunları buldum;
Monitör(bende var güzel beğeniyorum):https://www.akakce.com/monitor/en-u...i2D4VvuRJQ0qa9hYoLXhqscHVoqKfSQBoCjyQQAvD_BwE
Kasa olarakta:1.https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r3-3100-asus-tuf-gtx1650-super-ex-a320m-gaming-seagate-1tb-8gb-ram.html(AMD sistem)
2.İntel sistem https://www.vatanbilgisayar.com/int...x-h410m-v3-crucial-480gb-corsair-8gb-ram.html
Bana intel daha cazip geldi ama sizde bakın eğer daha güzel varsa söylermisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap yazacak yok mu?
Linkler belli olmuyor.

efay144

80+ Silver
Vatandakiler çok içime sinmedi ama direk gidip almak istiyorlar başka oem sistem önereniniz var mı?Maks:5k da olabilir.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sistem güzel eyvallah ama şimdi gamegaraj psuda sanki frisby gibi.
Gamegaraj güç kaynakları AİGO'dur, logo basan Gamegaraj'dır. Çok kaliteli değiller ama Frisby'den kat kat iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Nachi

80+ Platinum

efay144

80+ Silver
İstanbulda değiliz. Neyse ben buraya bulduğum sistemleri atarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Yüksel
1.Olan alınmaz.
2.Olanda SSD sorunlu, PSU ne olduğu belli değil.
Vatan zorunlu mu ?
kardeşim bu orda psunun ne olduğu belli arkadaşımızı kışkırtma ssd değil 1tb hdd var psu gayet normal çok iyi diyemeyiz ama giriş seviyesi için gayet iyi insanları kıskandığınız için yediremediğiniz için yok şu sorunlu bu sorunlu keşke bu yazılan şeyler taransada herkes gülse seagate ps5in içindeki hafızasını yapan marka çok bilmiş gibi konuşma kesin pcn yok böyle konuşuyorsun donanım arşivi abdullah abinin dediği gibi baba parası yemeye devam edin bu sistemler alınır ama vatan normalde kazık zaten şu fiyatlara bunlardan daha iyisini bulamazsınız ama ince hesaba bakmasın tavsiye ederim kardeşim bu fiyatlara en iyi sistemi ince hesapta bulursunuz internetten korkmayın ben abdullah abinin güvencesiyle da sistem 4 aldım zaten bu siteler korkulmaz merak etmeyin vatan vatan diye dilinizde tüy bitti şunlara paranızı yedirmeyin geçen bir kardeşim vatandan casper excalibur kasa almış neden aldın diyorum excalibur tüm oyunları açar markaların oyuncağı olmayın ya hazır sistem alın yada kendi pcnzi kendiniz toplayın 9000 liraya vatandan excalibur adı altında r 5 2600 rx 5500xt 8gb almış :D çok komik lütfen bazı şeyleri bilmeden konuşmayın

efay144

80+ Silver
kardeşim bu orda psunun ne olduğu belli arkadaşımızı kışkırtma ssd değil 1tb HDD var psu gayet normal çok iyi diyemeyiz ama giriş seviyesi için gayet iyi insanları kıskandığınız için yediremediğiniz için yok şu sorunlu bu sorunlu keşke bu yazılan şeyler taransada herkes gülse seagate ps5in içindeki hafızasını yapan marka çok bilmiş gibi konuşma kesin pcn yok böyle konuşuyorsun donanım arşivi abdullah abinin dediği gibi baba parası yemeye devam edin bu sistemler alınır ama vatan normalde kazık zaten şu fiyatlara bunlardan daha iyisini bulamazsınız ama ince hesaba bakmasın tavsiye ederim kardeşim bu fiyatlara en iyi sistemi ince hesapta bulursunuz internetten korkmayın ben abdullah abinin güvencesiyle da sistem 4 aldım zaten bu siteler korkulmaz merak etmeyin vatan vatan diye dilinizde tüy bitti şunlara paranızı yedirmeyin geçen bir kardeşim vatandan casper excalibur kasa almış neden aldın diyorum excalibur tüm oyunları açar markaların oyuncağı olmayın ya hazır sistem alın yada kendi pcnzi kendiniz toplayın 9000 liraya vatandan excalibur adı altında r 5 2600 rx 5500xt 8gb almış :D çok komik lütfen bazı şeyleri bilmeden konuşmayın
Bakın zaten ben sistemimi internetten aldım arkadaşımın ailesi istemiyor ne deyim adamlara bu korkmak değil güvenmiyorlar.

Unidentified

80+ Silver
kardeşim bu orda psunun ne olduğu belli arkadaşımızı kışkırtma ssd değil 1tb HDD var psu gayet normal çok iyi diyemeyiz ama giriş seviyesi için gayet iyi insanları kıskandığınız için yediremediğiniz için yok şu sorunlu bu sorunlu keşke bu yazılan şeyler taransada herkes gülse seagate ps5in içindeki hafızasını yapan marka çok bilmiş gibi konuşma kesin pcn yok böyle konuşuyorsun donanım arşivi abdullah abinin dediği gibi baba parası yemeye devam edin bu sistemler alınır ama vatan normalde kazık zaten şu fiyatlara bunlardan daha iyisini bulamazsınız ama ince hesaba bakmasın tavsiye ederim kardeşim bu fiyatlara en iyi sistemi ince hesapta bulursunuz internetten korkmayın ben abdullah abinin güvencesiyle da sistem 4 aldım zaten bu siteler korkulmaz merak etmeyin vatan vatan diye dilinizde tüy bitti şunlara paranızı yedirmeyin geçen bir kardeşim vatandan casper excalibur kasa almış neden aldın diyorum excalibur tüm oyunları açar markaların oyuncağı olmayın ya hazır sistem alın yada kendi pcnzi kendiniz toplayın 9000 liraya vatandan excalibur adı altında r 5 2600 rx 5500xt 8gb almış :D çok komik lütfen bazı şeyleri bilmeden konuşmayın
Hocam benim mi bilgisayarım yok ? 🤣 🤣 Bide bilgisizsin yazmışsın ama sanırsam bütün konuyu okumadan yorum yaptın. Ben orda 1. sistem niye alınmaz açıklamasını yaptım. Emin ol incehesaptan daha iyi sistem yapan firmalar var.
@baltazar @kandes22 @epica59 @rdeMStakeN

Top Bottom