arayıp bir sor istersen daha sağlıklı cevap alırsınBulunduğum ilde asus vg259qm stoğu bitmiş ankarada var ankarada arkadişıma söylesem gidip baksa ölü piksel testi falan yaptıktan sonra satın alsak vatan kendisi antalya şubesine gönderiyormu
vatan şubesine git getirtiyorlar getirdiklerinde çalışanla birlikte piksel testi yapıp alabilirsin ben öyle yapmıştımBulunduğum ilde asus vg259qm stoğu bitmiş ankarada var ankarada arkadişıma söylesem gidip baksa ölü piksel testi falan yaptıktan sonra satın alsak vatan kendisi antalya şubesine gönderiyormu
Gettirmek için ücret oduyomuyuz yaninilk monitoru satn almak gerekiyomu yoksa antalyaya gekdikten sonra mi odeme yapiyoruzvatan şubesine git getirtiyorlar getirdiklerinde çalışanla birlikte piksel testi yapıp alabilirsin ben öyle yapmıştım
Telefona bakmiyolararayıp bir sor istersen daha sağlıklı cevap alırsın
Ben sordum getiriyolarmış ama ön ödeme istiyolar sen ödedinmi öyleBen bu şekilde almıştım, mağazaya gittim başka şubede vardı monitör sonra sipariş ettiler geldi ölü piksel testini orada açıp bakıp yaptım sonra satın aldım.