Vatan PC toplama sihirbazında ekran kartı uyumlu değil hatası

Reaksiyon skoru
27
Bütçe
7000
Merhaba arkadaşlar vatan bilgisayarın sitesinde pc toplama sihirbazı ile pc topluyorum ancak seçtiğim ürünlere göre uygun ekran kartı bulamadığını söylüyor.
Vatan pc nin ekran görüntüsünü de ekliyorum.
Seçtiklerim şöyle:
işlemci: ryzen 5600x
anakart : ASUS TUF GAM. B550M-PLUS WIFI AMD B550 Soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz(OC) Anakart
Ram : GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Yeşil Kamuflaj DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram

arakdaşlar sizce bu anakarta neden uygun ekran kartı yok diyor anakart gerek çıkışlarıyla gerek özellikleriyle bunu istiyorum.
sanırım yanıldığım bir nokta var yardımlarınızı bekliyorum.

Ekler

• 2020-12-11_13-29-05.png
    2020-12-11_13-29-05.png
    45.7 KB · Hit: 205
Merhaba arkadaşlar vatan bilgisayarın sitesinde PC toplama sihirbazı ile PC topluyorum ancak seçtiğim ürünlere göre uygun ekran kartı bulamadığını söylüyor.
Vatan PC nin ekran görüntüsünü de ekliyorum.
Seçtiklerim şöyle:
anakart : ASUS TUF GAM. B550M-PLUS WIFI AMD B550 Soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz(OC) Anakart
Ram : GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Yeşil Kamuflaj DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram

arakdaşlar sizce bu anakarta neden uygun ekran kartı yok diyor anakart gerek çıkışlarıyla gerek özellikleriyle bunu istiyorum.
yazılımsal bir sorun olmalı siteyle alakalı diye düşünüyorum

Arkadaşlar çok teşekkür ederim dediğiniz gibi itopydan topladım her hangi bir uygunsuzluk çıkmadı.
Son olarak itopya pc toplama işleminde örneğin işlemciyi seçtiğimde bana amd ile uyumsuz anakart kesinlikle çıkartmaz demi yani orda seçe seçe giderken hepsi birbriyle uyumlu parçalar sanırım.

Merhaba arkadaşlar vatan bilgisayarın sitesinde PC toplama sihirbazı ile PC topluyorum ancak seçtiğim ürünlere göre uygun ekran kartı bulamadığını söylüyor.
Vatan PC nin ekran görüntüsünü de ekliyorum.
Seçtiklerim şöyle:

siteyle alakalı

Arkadaşlar çok teşekkür ederim dediğiniz gibi itopydan topladım her hangi bir uygunsuzluk çıkmadı.
Son olarak itopya PC toplama işleminde örneğin işlemciyi seçtiğimde bana amd ile uyumsuz anakart kesinlikle çıkartmaz demi yani orda seçe seçe giderken hepsi birbriyle uyumlu parçalar sanırım.
Çıkartmaz ama sen yinede temkinli ol yt den izle boyle bişey olurmu diye boşa paran gitmesin. Hayırlı Olsun.

Geri