Monitörsüz 20K diyor 24 olsa gerçekten de çok ben tek tek parçalarını baktım 21557 tutuyor en azından indirimde yapmışlar bu arada beni yanlış anlamayın ben burada vatan bilgisayarın avukatlığını yapmıyorum sadece kazık yemişsin gibi yorumlar atıp arkadaşın canını sıkmalarına sinir oldum dediğin 3070 li sistemin fiyatı güzeldi ama ben wifi-bluetooth+2.5 gb internet için en az 4000 TL lik anakartı seçmek zorundaydım + soğutucuda ekleyince oldu fiyat 27000 diğer sitelerde de bu fiyatlara 3070 li sistem var zaten ne anladım ben bu işten? Hem fiyatlar biraz daha düşsün ben bir şey alacağım zaman çok araştırır öyle alır nokta atışı yaparımGüzel kardeşim bende biliyorum o fiyata çöp sistemler satıldığını aldığı sistem kötü mü hayır değil ama 24 k ya inanılmaz kazık demin de söylediğim gibi sabah 3070ti 5600x gibi bir sistemi 20000 TL ye alabiliyordun 30 dakika da bekledi bu arada sistem onu anlatmak istiyorum yanında monitör bile olsa fırsat bir 3060 a göre nerden baksan 8 k zararı var
Hala hesapladım diyorsun kardeşim hala hesapladım diyorsun hala savunma yapıyorsun adam ağır bir kazık yemiş ne desinler kazık yememişsin deyip ne desinler adam kazık yemişMonitörsüz 20K diyor 24 olsa gerçekten de çok ben tek tek parçalarını baktım 21557 tutuyor en azından indirimde yapmışlar bu arada beni yanlış anlamayın ben burada vatan bilgisayarın avukatlığını yapmıyorum sadece kazık yemişsin gibi yorumlar atıp arkadaşın canını sıkmalarına sinir oldum dediğin 3070 li sistemin fiyatı güzeldi ama ben wifi-bluetooth+2.5 gb internet için en az 4000 TL lik anakartı seçmek zorundaydım + soğutucuda ekleyince oldu fiyat 27000 diğer sitelerde de bu fiyatlara 3070 li sistem var zaten ne anladım ben bu işten? Hem fiyatlar biraz daha düşsün ben bir şey alacağım zaman çok araştırır öyle alır nokta atışı yaparım
Yahu 3060 lık hesaplı sistem atın diyorum yine en fazla 18000 TL masrafla Windows lisansı eklendiğinde yine arkadaşın aldığı fiyata denk gelmiş oluyor kazık bunun neresinde? Bana 15-18 bin arası WiFi 6 ve Bluetooth desteği olan anakartlı 3060 lı sistem bul bende sana hak vereyimHala hesapladım diyorsun kardeşim hala hesapladım diyorsun hala savunma yapıyorsun adam ağır bir kazık yemiş ne desinler kazık yememişsin deyip ne desinler adam kazık yemiş
https://www.itopya.com/hype-uno_h17020Yahu 3060 lık hesaplı sistem atın diyorum yine en fazla 18000 TL masrafla Windows lisansı eklendiğinde yine arkadaşın aldığı fiyata denk gelmiş oluyor kazık bunun neresinde? Bana 15-18 bin arası WiFi 6 ve Bluetooth desteği olan anakartlı 3060 lı sistem bul bende sana hak vereyim
hocam o an kafam karışıktı biraz ondan onu düşünemdiydimventus 2x o slı desteği yok 3090 dışında
Kardeşim senin sistemle aynı sayılır hatta soğutucu bile eklesen 20 yi bulmuyor fiyat tesadüfen gördüm bende https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t11-rtx3060/comment-page-2/#commentsCrucial ballistix 2x8 16gb 3200mhz ram
MSİ Rtx ventus 2x 3060 12gb
Msi b560m bazooka 5066mhz
İntel Core i5 11400F 2.60ghz
Kioxcia exceria 1tb nvme m.2ssd
Cougar mx410 650watt 80plus
Lg 27 inç 144hz monitör
Toplam 24bin TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sohbetin bi üstüne bakabilirsin