Bu sistemi aldım geçen hafta 36400 tuttu. Bunu iade edip şu yeni gelen sistemi alayım mı sizce kafam çok karışık https://www.vatanbilgisayar.com/ams-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-b650m-s2h-ddr5-1tb-ssd-16gbram.html
Vatanda tanıdıklarım var ama mağaza internet satışı alır mı bilmiyorum.İade almıyorlar diye biliyorum. Müşteri hizmetleri yok çekmişti. İlla thh git diyorlar. Bende satıp yenisini almıştım.
7500F Multi oyunlar için başarılı o sistemde ayrıca MSI yada Thermaltake kasa yükseltmesi ile daha iyi olacaktır. Ram olarak tek 16GB almanız ilerde yine yararınıza olacak. Anakart orta segment yine daha iyi seçenek.Vatanda tanıdıklarım var ama mağaza internet satışı alır mı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangisi daha mantıklı sizce bir tarafta 3 fanlı ekran kartı i5 14400f diğer tarafta ddr5 ryzen 5 7500f ve çift fanlı ekran kartı.
Ram bana da mantıklı geldi ama kasadan anlamıyorum ve artık daha fazla para vermek istemiyorum kasa neden değiştirmeliyim?7500F Multi oyunlar için başarılı o sistemde ayrıca MSI yada Thermaltake kasa yükseltmesi ile daha iyi olacaktır. Ram olarak tek 16GB almanız ilerde yine yararınıza olacak. Anakart orta segment yine daha iyi seçenek.
Everest marka kalitesi belli... 100-150 lira bir fark vardı MSI kasa ile...Ram bana da mantıklı geldi ama kasadan anlamıyorum ve artık daha fazla para vermek istemiyorum kasa neden değiştirmeliyim?