- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet cok parlak yaBen yarış modunda kullanıyorum benim ekranın parlaklığı çok fazla 70 gibi kullanıyorum vividpiksel var onu 25 e aldım renk sıcaklığını soğuk yaptım
Evet cok parlak yaBen yarış modunda kullanıyorum benim ekranın parlaklığı çok fazla 70 gibi kullanıyorum vividpiksel var onu 25 e aldım renk sıcaklığını soğuk yaptım
Pupg mobile da fps modu iyi dung liyt da rpg modu her oyunda ayar yapmak la uğraşicamNasıl oldu
Ya her ayar değiştiğimde parlaklık artıyorNasıl oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz daha iyi oldu mu
Uygulaması var indirin daha çabuk geçiş sağlarsınızPupg mobile da fps modu iyi dung liyt da rpg modu her oyunda ayar yapmak la uğraşicam
Ya her ayar değiştiğimde parlaklık artıyor
Hepsinde birkere parlaklığı düşürün o parlaklıkta kalıyorlarPupg mobile da fps modu iyi dung liyt da rpg modu her oyunda ayar yapmak la uğraşicam
Ya her ayar değiştiğimde parlaklık artıyor
Uygulama şuanda gelmemiş seninkine daha sonra gelecektir bendede yoktu sonradan gelmiş ama ben yüklemedim Alışırsın önceleri gözün eskisini arıyor sonra alışıp kullanıyorsun ses konusu hepsinde kötü onu kafana takmabiraz kurcalarsan senin için en iyi ayarları yaparsınUygulama derken kardeşim saol yardımların için aslında oyun da fena değil ama beyaz sayfada çok parlak oluyor.
Monitor ayarlarından ekranı ayarladınmıarkadaşlar bu gün akşam vatan bilgisayardan asus vg258qr monitör aldım. görüntü berbat acaba yarın sabah kutuya koyup başka bir ürünle değişmek istesem iade alırlar mı. asustan böyle bir kötü ekran beklemiyordum.
Fps moduMonitor ayarlarından ekranı ayarladınmı
Valla varsa bende alabilirimMonitor ayarlarından ekranı ayarladınmı
Fps modu
Sinama modu vb
Önerebilicegim ayar var
Evet ayarladımMonitor ayarlarından ekranı ayarladınmı
Fps modu
Sinama modu vb
Önerebilicegim ayar var
Kanka fps moda alValla varsa bende alabilirim
Deneyecem teşekkürler yavaş yavaş alışacagiz. Ama tn panel tepki olarak iyi ama görüntü olarak en kötüsü bunu anladim.Kanka fps moda al
Renk doygunlugunu artır sana yetecek kadar