Neler Yeni

Yardım Vatandan ip 13 aldım beyaz yardım

leomessii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Leo Messi
vatan bilgisayardan iphone 13 aldım ben aldıktan sonra stok bitti galiba mağazada tuşu gözüküyor sorun çıkarmaz demi son ürünü almam bozuk ürün açılmılş ürün gelmez demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/iphone-13-128-gb-akilli-telefon-yildiz-isigi.html
böyle stoktaki mağazalr diyo ama ben burdan aldım 3 saat önce felan galiba son üründü

leomessii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Leo Messi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıkıntı olmaz. açık ürün gönderemezler oldu ki gönderdiler iade yaparsın kapalı kutu alırsın.
onu nasıl anlarım reis kapalı açık yanlış anlama ilk defa böyle pahalı bir şey aldım

kapalı kutuda bozuk gönderemezler değil mi

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Şahin
onu nasıl anlarım reis kapalı açık yanlış anlama ilk defa böyle pahalı bir şey aldım

kapalı kutuda bozuk gönderemezler değil mi
bildiğim kadarıyla kapalı kutu da bozuk çıkarsa fabrika hatalı derler diye biliyorum. kapalı kutu normal jelatini vs açılmamış kutu açıldığı zamansa cihazın temiz olması çiziği vs olmaması vs vs. ek olarak imkanın varsa mağazaya gidip teslim al orda bi kutuyu aç 5-10dk bi icloud hesabı gir vs orda bak yani sorun çıkarsa da gözleri önünde çıkmış olur. (kılıf adaptör koruma ekranı vs vs kitleyebilirler bunları almak sana kalmış.)

leomessii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Leo Messi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla kapalı kutu da bozuk çıkarsa fabrika hatalı derler diye biliyorum. kapalı kutu normal jelatini vs açılmamış kutu açıldığı zamansa cihazın temiz olması çiziği vs olmaması vs vs. ek olarak imkanın varsa mağazaya gidip teslim al orda bi kutuyu aç 5-10dk bi icloud hesabı gir vs orda bak yani sorun çıkarsa da gözleri önünde çıkmış olur. (kılıf adaptör koruma ekranı vs vs kitleyebilirler bunları almak sana kalmış.)
eve direkt almıştım ama internetten dikkatle incelerim çizik felan onun dışında parça değişmiş felan bakılıyor mu

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Şahin
eve direkt almıştım ama internetten dikkatle incelerim çizik felan onun dışında parça değişmiş felan bakılıyor mu
parça değişimi için ben 3. part uygulama kullanıyordum. ama sıfır cihazlarda sanmıyorum ki parça değişsin. eski 5s vardı (cihaz full bizdeydi tamir vs görmedi) onun parçaları full orjinaldi mesela ama 2. el aldığım iphone 6 çoğu parçası değişmişti. kısaca sıfır cihazda sanmıyorum parça değişimi olsun.

leomessii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Leo Messi
parça değişimi için ben 3. part uygulama kullanıyordum. ama sıfır cihazlarda sanmıyorum ki parça değişsin. eski 5s vardı (cihaz full bizdeydi tamir vs görmedi) onun parçaları full orjinaldi mesela ama 2. el aldığım iphone 6 çoğu parçası değişmişti. kısaca sıfır cihazda sanmıyorum parça değişimi olsun.
vatan bilgisayara güvendiğim icin ordan aldım eskiden ipad felan da almıştık ama simdi bi anda stok bitince bi tırstım bişey olur diye sorun çıkmaz heralde sağolun

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Şahin
vatan bilgisayara güvendiğim icin ordan aldım eskiden ipad felan da almıştık ama simdi bi anda stok bitince bi tırstım bişey olur diye sorun çıkmaz heralde sağolun
yok çıkmaz arada yolum üzerindeyse gidiyorum. açık kutu vs göndermleri yasak diye biliyorum. yani sanmıyorum sorun yaşayacağınızı. tekrardan hayırlı olsun hocam.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yasuo Mehmet
Kapalı kutuda nasıl bozuk göndersinler? Elektronik üründe her zaman sorun olabilir. Bu durumlar için garanti var. Bu kadar tedirgin olmaya gerek yok. Son ürünü almışsındır ve stok bitmiştir.

Top Bottom